najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pet seks poza koje žene potajno mrze

Nedavna anketa magazina Women’s Health u kojoj je učestvovalo 1200 žena. otkrila je kojih pet poza u seksu žene nikako ne vole. Ono što je iznenađujuće je činjenica što su to većinom poze koje su do sada bile i na muškim i na ženskim listama omiljenih, prenose britanski mediji.

Doggy Style

Ova poza je jedna od onih koje su pri vrhu liste omiljenih većini muškaraca, ali je žene izgleda ne vole. Žene koje su učestvovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osećaju bliskost sa partnerom, ali i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno.

Kaubojka

Ova poza budi nesigurnost, kažu žene. Kad je žena gore, veći deo vremena će provesti brinući se o tome kako izgleda, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi.

Obrnuta kaubojka

Za ovu pozu vredi sve što vredi za prethodne dve; nedovoljna bliskost i nedostatak samopouzdanja razlozi su zbog kojeg je i ova poza na crnoj listi.

Misionarska

Verovali ili ne – misionarska poza je među omraženima, pogotovo ako muškarac nije obdaren, pošto u tom slučaju ne prodire dovoljno duboko da bi žena bila zadovoljena. Jedina pozitivna strana koju su žene navele što se tiče misionarske poze je bliskost koju osećaju sa partnerom.

Poza 69

Neudobna i neugodna, kažu ispitanice, pošto se ni jedno ni drugo ne mogu koncentrisati na sopstveni užitak.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike