U trendu

Pet stvari u seksu kojih se žene plaše

Žene nikada nemaju seks samo radi čina, nego zbog potrebe za romantikom, strašću i ljubavi. Postoje stvari kojih se mnoge od njih plaše, a muškarci bi trebalo da znaju bar pet najčešćih.

Trudnoća

Mnogi muškarci preferiraju seks bez kondoma, dok se žene se plaše trudnoće. Ukoliko nisu spremne da imaju decu, metoda povlačenja pre ejakulacije za žene nije prihvatljiva. Mnoge žene takođe ne vole pilule za kontrolu trudnoće, pa muškarci ne bi trebalo da insistiraju na odnosu bez zaštite.

Grubi seks

Pre nego se upuste u takvu vrstu seksa, muškarci treba da dobro upoznaju svoje partnerke. Ukoliko u pogrešno vreme i na pogrešan način koriste pomagala i seksualne igračke, ili pak ne paze šta govore tokom seksa, žena se može uplašiti. Takođe, muškarci svakako ne smeju da glume „porno zvezde“.

Seks tokom menstruacije

Iako je za neke žene seks tokom ciklusa prihvatljiv, mnoge od njih se ne osećaju prijatno i sigurno. Neretko se takav seks pretvori u pravu katastrofu, tako da je najbolje sačekati nekoliko dana.

Analni seks

Analni seks daje drugačije iskustvo u odnosu na vaginalni. Iako ga parovi sve češće upražnjavaju, ipak se ne preporučuje da muškarci suviše i odjednom insistiraju na takvom seksu jer će time šokirati partnerku. Postoje žene koje analna stimulacija ne uzbuđuje, posebno ako imaju loša iskustva s tim.

Seks bez strasti

Seks bez ljubavi i strasti se događa samo u filmovima za odrasle. Muškarci to mogu da urade, ali žene ne. „Skakanje“ u krevet bez ljubljenja i predigre će seks učiniti neprijatnim za žene jer one preferiraju ljubav, romantiku i emocije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.