U trendu

Uh, ala se „širi“!

Počele ste da izlazite s novim muškarcem i dopada vam se. Inteligentan je, duhovit, dobro izgleda (dodajte nekoliko pozitivnih muških osobina po sopstvenom izboru). Samo, postoji nešto kod njega što ne razumete (uh, ko bi još muškarce razumeo?). Nešto u njegovom ponašanju vas zbunjuje – zapravo, pomalo vam je i smešno, samo niste sigurne da li smete da se nasmejete, možda biste ga povredile time. Na šta mislimo?
Kako vas vidi, on počinje da se „širi“ – kao da pokušava da poraste: ispravlja se, podiže glavu, podiže bradu, izbacuje grudi… Ukoliko sedi, deluje kao da zahteva neverovatno mnogo prostora: ispruži noge, a nekada čak i zabaci ruke iznad glave. Šta mu znači takvo ponašanje?
Drage naše dame, vrlo je verovatno da on nije ni svestan da se tako ponaša. Međutim, bio svestan ili ne, značenje ovakvog njegovog ponašanja je sledeće: vi mu se veoma dopadate i želi da vas impresionira. Želi da pokaže kako je veliki i jak, pravi mužjak koji u svakom trenutku može da vas zaštiti. Takvo ponašanje nema veze s time koliko je on zaista krupan – i muškarac sitne građe može ovako da se ponaša.
Kao što iz objašnjenja razloga za ovakvo muško ponašanje možete da pretpostavite, makar vam bilo i beskrajno smešno kada ga vidite da se ovako „širi“, nipošto se nemojte smejati! Vaš smeh bi u ovakvoj situaciji bio shvaćen kao ismevanje i muškarac bi se osetio poniženo – a ma koliko vas njegovo ponašanje zabavljalo, ne želite da ga ponizite, zar ne?
Umesto toga, nasmešite mu se i sedite blizu njega. Ukoliko ste već dovoljno bliski za to, možete se i priviti uz njega – time ćete ga obradovati više nego bilo čim drugim, jer on svojim ponašanjem i želi da pokaže kako ćete, privijene uz njega, biti apsolutno bezbedne. Cenite njegov gest kao ono što jeste, nesvesno pokazivanje toga da mu se veoma dopadate, i uživajte u njegovoj pažnji – ako se i on vama dopada, to nije nimalo teško, zar ne?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike