U trendu

„Umetničke duše“ i seks

Da li vam je nekad palo na pamet da na sastanku devojci recitujete deo neke pesme (samo da vam ne uzvrati sa „Ne, nemoj mi prići…“), ili pred njom procenjujete enterijer kafića u kome sedite (biranim izrazima, ne sa: „Brate, snimi ovo…“), ili joj priznate da se u slobodno vreme pomalo bavite nekom umetnošću? To može da bude koristan trik za „muvanje“ devojaka – zapravo, pokazalo se da to može povećati broj seksualnih partnera. O čemu se radi?

Na Univerzitetu u Njukaslu nedavno je obavljeno istraživanje u kome su učestvovali muškarci od oko 40 godina – ispitani su o svom poslu, kao i o broju seksualnih partnera s kojima su bili. Nemojte očekivati nikakve astronomske brojke, ali oni koji su se u životu (ne nužno sve vreme) bavili umetničkim pozivima imali su između četiri i deset seksualnih partnera (ne u isto vreme), dok su oni koji se ne bave kreativnim poslovima u proseku tokom tih četrdesetak godina promenili tri seksualna partnera.
Pretpostavka istraživača je da su oni koji se bave retkim poslovima interesantniji osobama suprotnog pola. Šteta je samo što to istraživanje nije obuhvatilo i kvalitet veza, samo broj seksualnih partnera (deset loših seksualnih partnera ne bi bili baš neka preporuka, zar ne?). U svakom slučaju, rezultate ovog istraživanja možete upotrebiti u sopstvenu korist – recimo, otkrijete da vam je zanimljivo da u slobodno vreme oslikavate šolje, i ne samo što ste stekli interesantan hobi koji vam, ako se dovoljno izveštite, može i povećati prihode već će vas i priroda tog hobija učiniti privlačnijim ženama!
Još ako vam neka umetnost nije samo hobi već se profesionalno bavite time i u stanju ste da živite od toga – pa, onda ste i bez nas primetili koliko je to ženama interesantno, izuzev onima koje su veoma materijalno orijentisane i sasvim sigurne da se u našoj zemlji ni od koje umetnosti ne može živeti i da je život s umetnikom isuviše nesiguran.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike