najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zašto me niko ne muva?

Spremate se za izlazak. Izdepilirane ste, uradile ste pedikir i manikir, kosa vam je u savršenom izdanju, maksimalno ste se “skockale”, stavile svoj najlepši parfem (niste preterale s količinom), pogledale ste se u ogledalo i zaključile da dobro izgledate. Možda i niste supermodel, ali svejedno dobro izgledate – dovoljno dobro, recimo, da se na ulici momci osvrću za vama.
Tako “skockane” idete u klub, u diskoteku, na splav… Pazite kako se krećete – znate da vas gledaju, pa se trudite da sve vreme izgledate savršeno. Ako se pogled nekog muškarca duže zadrži na vama, a dopada vam se kako on izgleda, ohrabrujuće mu se osmehnete.

Međutim, ništa. Niko vam ne prilazi, niko vas ne “muva”. Gledaju vas, to da, ali eventualno se desi da vam priđe “tatin sinčić”, koji se hvali očevim prihodima i džipom koji mu je tatica kupio, ili, još gore, priđe vam novopečeni “biznismen”. Ukratko, prilaze vam oni koji žele “sponzorušu”, a vi to niste, pa ih redovno odbijate. A neki normalan momak da vam priđe? Kao da takvih nema ili bar nemaju nameru da vam priđu.

Zvuči vam poznato? To je problem nemalog broja slobodnih devojaka i žena danas. Poslušaju gomilu saveta iz časopisa i magazina o tome kako da se “skockaju”, potrude se da izgledaju onoliko neodoljivo koliko im je to moguće i – ništa. Bar ništa što bi one želele da im se desi. U čemu je stvar?

Problem može da bude u tome što izgledate previše “skockano”, previše savršeno. Uz rastući broj “sponzoruša” takav izgled danas se često tumači u stilu “možeš da me gledaš, ali ako nemaš bar 200 evra u džepu (za početak), ne zanimaš me”.

Međutim, vi niste takvi! Vama stvarno nije bitno da vam priđe nekakav bogataš, želite samo normalnog momka uz koga će vam biti lepo! To je super, ali kada “normalni momci” vide savršeno sređenu devojku, često pomisle: “Ma, nema šanse da se takva zainteresuje za mene, njoj treba neki lovator, a ja jedva ako imam 1.000 dinara u džepu”. Smešno je što tako nešto pomisle? Možda, ali koliko ih je puta zbog nedostatka novca već odbila super “skockana” devojka dok su se još usuđivali da im priđu?

Dobro, šta učiniti? Probajte da pokažete da niste “sponzoruša”. Izađite u malo opuštenijoj varijanti i ne obraćajte pažnju na to što su devojke oko vas upicanjene. Ne mislimo da treba da izađete u staroj ofucanoj trenerci, ali ne morate izgledati ni kao da ste se spremile za odlazak na dodelu Oskara. Malo ležernija garderoba, malo ležerniji stav (recimo, ako vas zasvrbi nos, ne oklevajte da se počešete) i trebalo bi da momci oko vas ukapiraju da niste jedna od “onih”. Valjda će onda neko imati hrabrosti da vam priđe – ili, na kraju krajeva, ako vidite nekoga ko vam se baš dopada, priđite vi njemu.

1 komentar
  1. Vladimir

    Vecina devojaka/zena jesu sponzoruse,bile mladje ili starije, bez obzira dal su skockane ili nisu, skolovane ili ne. Mislim da je to glavni razlog sto muskarci ne prilaze i sto je dosta ostarelih devojaka koje ne mogu da se udaju. Samo na estradi,gde se krecu imucni i poznati ljudi, tu se po meni najvise svalera i tu muskarci prilaze devojkama da se udvaraju jer znaju da im je dzep pun.Samo pogledajte zene i devojke uspesnih sportista,sve ce vam biti jasno

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike