U trendu

Jutarnja zabava

Ukoliko se odbace sve predrasude o "muškom" i "ženskom" seksualnom ponašanju, željama, aspiracijama i navikama, jedno je sigurno tačno: mi obožavamo jutarnji seks, kao pravu inspiraciju za uspešan početak dana, posebno onog radnog. Možda je to plod našeg upornog držanja za model seksa iz fantazije, a pravi dasa samo tako može da započne svoj dan, ali stoji činjenica da je muškarac tada nabijen energijom i željan uživanja. Za razliku od nas, žene su sklonije tome da odlože seksualnu igru, ali uz dobru predigru spremne su da odgovore željama jačeg pola.
Svako doba dana idealno je za seks ukoliko se eliminiše faktor vremena, obaveza i dnevnih rasporeda; preciznije, ukoliko se eliminiše celokupan koncept savremenog života. No, budući da tako nešto nije izvodljivo (osim ako se vi i vaša partnerka niste složili oko toga da vam je svega dosta, rasprodali svu imovinu i krenuli na pusto ostrvo), potrebno je usklađivati želje partnera. Činjenicu da su žene pospanije od nas kada se probude ne smemo gubiti iz vida. Svaki nagli pokret može ih razbesneti i dovesti do konflikta koji će staviti tačku na potencijalni jutarnji seks. Zbog toga je lagan i efektan pristup, korak po korak, idealno rešenje za buđenje njihovih čula.
Zbog toga ne zapostavljajte nežnost i, ako nameravate da svoju lepšu polovinu "privolite" ovom ritualu, potrudite se da nastavite dan u roli zavodnika. Priredite joj doručak u krevetu s obaveznom prvom jutarnjom kafom, koja više nema svrhu da vas razbudi, ali može dodatno da zasladi vaše savršeno jutro. Žene vole da budu u centru pažnje voljenog muškarca. Jutarnji seks, nama toliko drag, seks za koji smo svakom prilikom po buđenju raspoloženi i spremni, lako može postati i njihov omiljeni ritual, pod uslovom da se potrudite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.