Otkriven sramotan razlog zašto sve manje muškaraca koristi kondome

Iako je opštepoznata činjenica da su kondomi jedino kontracepciono sredstvo koje istovremeno štiti od neželjene trudnoće i polnoprenosivih bolesti, sve manje muškaraca ih koristi. Najnovija istraživanja kažu da se sve više žena i muškaraca upušta u nezaštićene polne odnose.

Zašto muškarci ne vole kondome?

Nekima je to kao pranje nogu u čarapama i tvrde da seks jednostavno nije dovoljno dobar sa kondomom, a još jedan razlog zbog koga odbijaju kondome je zaista sramotan. Navodno, mnoge vrste kondoma su prevelike za prosečne momke sa prosečnom veličinom penisa.

Naime, prosečna dužina penisa je 14,5 cm, a standardni kondomi dugi su 17 cm, pa lako skliznu sa penisa i stvaraju osećaj nelagode jer penis u poređenju sa njima izgleda manji.

1 komentar
  1. ANDREJ

    Nije u pitanju duzina kondoma,kao ni osecaj muskarca,da mu je kita kraca.Radi se jednostavno o tome,da kada se navuce kondom,prestaje osecaj,da je muskarac svojim organom,“usao“ u zenu direktno.Sa kondomom,muskarac moze svoju kitu,da stavi bilo gde je vlazno,pa i u anus nekog muskarca.Takodje,to se odnosi i na zene.Ako zena ne oseti goli penis,u svojoj vagini,ona moze taj nesrecni kondom, da stavi i na svecu,pa da se trljanjem zadovolji masturbirajuci.Sta je ustvari kondom? Sta pretstavlja kita sa navucenim kondomom.Pa to moze i na kobasicu lepu suvu,zenaa da stavi.Osecaj je isti,tj,nema uzitka,kao kada se vruc go penis,uvuce u zenu kroz vaginu. Nemojmo se lagati,da je seks sa kondomom,isti,kao i bez njega.Kondom je nuzno zlo,ali…korisno zbog zaraza.!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike