U trendu

Pecanje u slobodno vreme

Pošto nam je slobodno vreme sve kraće, sve je veći broj onih (muškaraca i žena) koji svoje partnere moraju da potraže na radnom mestu ili negde u tim okvirima. Nasuprot njima stoje oni koji su još uvek sami i koji kukaju (naglas ili u sebi) da ih ljubav uporno zaobilazi. U svakom slučaju, da bi se neka veza dogodila, potrebno je da izlazite među ljude. Ne na Fejsbuk, nego među stvarne ljude. Da provodite vreme s njima, bez obzira na mesto okupljanja. Manjak slobodnog vremena za "pecanje" izaziva napetost, a to je poslednja stvar koja vam je potrebna na putu ka uspešnom seksu ili vezi.
Ako je tempo života već takav kakav jeste, najveći broj nas izlazi u grad kad ugrabi slobodno vreme, u maniru neke vrste programiranog izlaska koji treba obaviti s ciljem da se poentira. Savremeni muškarci zanemaruju mogućnost sudbinskog susreta, što je kod žena još uvek kategorija u upotrebi. Žene vikende ne provode tako što leže na trosedu i gledaju televiziju, ili bar ne sve. Većina njih izlazi i posećuje društvena okupljanja; ako ništa drugo, bar idu u šoping. Žene se kreću, cirkulišu i druže, dok prosečan muškarac sedi kod kuće i traži utočište u TV programima. Ako se kao muškarac isključite društveno, onda sebi umanjujete mogućnosti. A imali biste svakako više uspeha kod žena ukoliko biste skupljali različita iskustva.
Ukoliko je tačna priča da žene kod muškaraca cene inteligenciju i obrazovanje, pre nego izgled i materijalno stanje, vreme je da obnovite posete kulturnim manifestacijama. Ne zato što se tamo nude besplatna pića, nego zato što je na takvim mestima sasvim uobičajeno da se obratite potpuno nepoznatoj devojci i započnete razgovor s njom. Kulturne manifestacije su uvek plus kod žena – ako ih posećujete, to znači da ste kulturan i obrazovan momak kojem neće biti strano da svoju devojku povremeno iznenadi kartama za novu premijeru. Ostaje vam samo da što uspešnije zabacite udicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.