Seks u plusu

Leto i ono što obavezno ide uz njega (temperature koje prelaze 30 stepeni u plusu) i te kako može da vam pokvari ljubavni doživljaj. Izmrcvareni od vrućine, skoro da se jedva diše, normalno je ako i ne pomišljate na poljupce ili zagrljaje, a o seksu da i ne govorimo. Međutim, ako ovih dana često želite partnerku u svom naručju, uz samo nekoliko manjih korekcija moguće je da najuzbudljivije trenutke svog seksualnog života ostvarite upravo tokom leta.
Kupatilo, na primer, može da bude pravi izazov. Ljubav pod mlazom rashlađene vode iz tuša može biti veoma prijatna i osvežavajuća, pod uslovom da u kadi ima dovoljno mesta za oboje ili da imate komotnu tuš-kabinu. Krevet bi, u principu, trebalo izbegavati, ili ga valja namestiti bliže prozoru ili terasi – i najmanji dašak vetra prijaće i vama i njoj. Kakvo god mesto da izaberete, potrudite se da vam u blizini bude dovoljna količina nekog hladnog pića, ali izbegavajte alkohol jer on pojačava znojenje. Povremeno slobodno posegnite za kojim gutljajem i ne zaboravite da s nekoliko kapljica rashladite i svoju partnerku.
Ljubav u prirodi, bar dok traju paklene temperature, trebalo bi upražnjavati što češće. Ukoliko niste bili na moru ovog leta, svoje vikende možete iskoristiti za uzbudljiva druženja s partnerkom u senovitim delovima grada. Jedino je važno da nadmudrite tropsku atmosferu i da vas ona ne ometa u uživanjima koja nudi seks. Tako relaksirani preguraćete leto bez problema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.