U trendu

Šta se dešava sa vašom bradom u proleće? Na ove stvari obratite pažnju

Šta vam se to dešava sa bradom u proleće? Zašto je ovo doba kada treba posevno brinuti o bradi?

Baš kao i priroda koja pred proleće odbacuje suve i uvele delove korenja, lišća biljaka i drveća i priprema se rast novih, mladih izraštaja tako će i brada doživeti zimsko opadanje dlaka i pripremu za rast nove brade. To je sasvim normalno, ali je neophodno održavati bradu kako bi joj omogućili nesmetan rast.

Šta možete da uradite?

Korišćenje preparata za bradu

Koristite proizvode specijalizovane za bradu. Šampon za kosu i sapun nisu dobro rešenje. I ne, ovo nije bacanje para.  Za početak, uložite bar usredstva poput šampona, regeneratora i ulja za bradu.

Hidratacija

Nema više hladnog vetra i niskih temperatura, ali to ne znači da treba da se opustite već da je redovno i pravilno negujete kako biste je pripremili za proleće.

Mirisi

Dok je u zimskim mesecima najviše utiska ostavljao miris sandalovine na vašoj bradi, sada je vreme za nešto laganije mirise poput voćnih mirisa kao što je limeta ili miris vanile. Obratite pažnju koje mirise sadrže vaši preparati koje koristite za bradu.

Novi izgled

U proleće kada se sve menja, nećete pogrešiti ako se odlučite za novi oblik brade. Možda ćete je pustiti da bude duga, ili skratiti, ili ćete poželeti da drugačije definišete linije brade. Šta god, nećete pogrešiti, svaka promena je dobrodošla pogotovo ako želite da se sviđa ženama.

Da li ste vi spremni za proleće?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.