Zadržite je u krevetu

Ako izbegavate njene usne i odmah žurite ka njenim erogenim zonama, ona se oseća kao da je plaćate po minuti i da želite maksimalno da iskoristite ono što vam se nudi. Pravi i strastveni poljubac je najbolja predigra koju žena može da zamisli. Naravno, to podrazumeva da ste obrijani, jer oštre dlake na bradi uopšte ne prijaju ženama, ni kada ih osete iznad usana, ni po bedrima, ni po vratu…

Kada već dođete u situaciju koja nepovratno vodi ka seksu, trudite se da skidanje odeće bude postepeno. Žene ne vole kada izgledaju smešno, a tako će sigurno izgledati ako joj je stomak go, a majica preko glave. Najbolje je ako se oboje skidate postepeno, natenane. Treba imati meru kada je skidanje odeće u pitanju, jer ni to ne treba učiniti prerano. Nemojte da forsirate razodevanje sve dok ga ona sama ne započne, pa makar otkopčala i samo nekoliko dugmića.

Nakon što akcija skidanja započne, trudite se da izbegavate sve što je pogrešno. Muškarac u čarapama i gaćama ne izgleda seksi ma šta vi mislili. Prvo se rešite čarapa, a zatim i pantalona. Nju pustite da sama utvrdi redosled skidanja svoje odeće, nipošto je nemojte ohrabrivati niti joj komandovati šta da radi. Pri tom izbegavajte svaku vrstu pregrube masaže. Senzualno-opuštajuća masaža je dobar deo predigre, ali ženama nije kao nama svaka masaža automatski preduslov za seks. To što se vi trudite oko masaže njoj može prijati na sasvim drugi – neseksualni – način. Ukoliko je masirate isključivo da bi došlo do seksa, preti vam opasnost da bude ljuta kad otkrije da imate „zadnje“ namere.

Što se tiče opscenih reči, fakat je da ih većina žena ne voli prilikom seksa. Vulgarnost u krevetu i nije preduslov za dobar seks, a ako neka baš to voli, budite uvereni da će vam već to sama staviti do znanja. U toku samog seksa nemojte praviti pauze. Za razliku od nas, žene ne mogu da nastave tamo gde su stale; one se vraćaju na početak. Ni slučajno nemojte stati ukoliko vam ona kaže da je blizu vrhunca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.