najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Žene nas gledaju

Nije nepoznanica da nežniji pol ima tu mogućnost da na prvi pogled, i to veoma, veoma brzo proceni muškarca. Na primer, čak i ako ste skinuli burmu, iskusna žena će znati da niste slobodni, prvenstveno po jedinstvenom načinu na koji gledate druge žene: da li ste samo krajičkom oka registrovali neku devojku za stolom preko puta vašeg, ili ste se ipak malo duže zadržali posmatrajući i procenjujući njene obline. Ako ste slobodni, a želite da ostavite pozitivan utisak na osobu lepšeg pola, onda nemojte dozvoliti da vam pogled šara okolo, ili, ne daj bože, da buljite u zemlju. Od toga je jedino gore da buljite netremice u njene grudi.

Trudite se da vam glas bude jasan i siguran, ne zamuckujte i ne pričajte suviše tiho. To su neki od znakova koje žena u prve dve sekunde primeti na vama, a prvi utisak je, kao što i sami znate, veoma bitan. Šta im sve otkrivamo svojim izgledom? Brendirana odeća, preplanuli ten, izbeljeni zubi i urađen manikir – ostavićete utisak kao da ste krenuli na snimanje nekog modnog kataloga. To će vas svakako učiniti upadljivim, ali da li će vas to učiniti i zavodljivim ili dopadljivim? Vrlo je važno imati svest o tome da ne morate biti savršeni.

Savršenstvo ponekad iritira, kao i lažno osmehivanje ili glumljenje sreće, dok zapravo iza toga sakrivate probleme s plaćanjem ogromne alimentacije bivšoj ženi. A žene sve umeju i mogu da registruju, posebno ono što mislimo da smo tako sjajno uspeli da prikrijemo nekom vrstom ležernog ili kvaziopuštenog ponašanja.

Ipak, postoji nešto što je u tim prvim momentima bitno za svakog muškarca koji želi da se dopadne nekoj dami. Izgled vaših ruku odaje način na koji dodirujete i kakvi ste u krevetu. Žene dobro znaju da kratki i mesnati prsti ne miluju isto kao koščati i dugački.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike