U trendu

Poslastice za sve ljubitelje najnovijih tehnologija

Kompanija Majkrosoft će u okviru jubilarne Sinergije 15 imati svoj kutak, gde će IT entuzijasti, ljubitelji novih tehnologija, kao i svi posetioci imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim uređajima sa Windows operativnim sistemom, ali i da provere kako neke od najpopularnijih Majkrosoft aplikacija rade na drugim platformama.

Pod sloganom „Innovate it“, Sinergija 15, najveća konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama u Jugoistočnoj Evropi, biće otvorena u 21. oktobra u Beogradu i tokom tri dana doneće mnoštvo inovacija iz oblasti novih tehnologija, navodi se u saopštenju Majkrosofta.

Prvi put otkako se organizuje, Sinergija će otvoriti vrata za publiku koja želi da se upozna sa svim inovacijama iz kompanije Majkrosoft u okviru Microsoft Experience Corner-a koji će biti postavljen u holu Kraun plaza hotela.

Posebna „poslastica“ za sve posetioce Microsoft Experience Corner-a biće predstavljanje najnovijih, vodećih Lumia modela – 950/950XL, koji su nedavno imali dugo očekivanu svetsku premijeru.

Najnovija rešenja iz Lumia linije predstavljaju vrhunske modele mobilnih uređaja, osmišljenih tako da imaju svu produktivnost PC-a, ali i neophodnu mobilnost i praktičnost telefona.

Svi ljubitelji inovacija u domenu gadget-a imaće priliku da isprobaju najbolje od Windows 10 odlika na Lumia 950/950XL modelima, i upoznaju detalje njihovih tehničkih specifikacija.

Microsoft Experience Corner biće otvoren besplatno, za sve posetioce, tokom trajanja Sinergije 21. i 22. oktobra od 10 do 18 sati, kao i 23. oktobra od 10 do 15 sati.

Majkrosoft partneri Gigatron, Asus, Acer i Intel će takođe na ovom prostoru, tokom tri dana Sinergije, izlagati uređaje i predstavljati svoje usluge.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.