U trendu

Samsung poziva korisnike u Srbiji da ne koriste Note 7

Kompanija Samsung izdala je danas novu sigurnosnu preporuku za sve korisnike prve ili zamenske serije Galaxy Note7 telefona u Srbiji, zamolivši ih da prestanu da koriste uređaj, da kopiraju svoje podatke i isključe telefon.

Kompanija Samsung potvrdila je da trenutno radi sa svojim partnerima širom regiona da uspostavi program zamene koji će omogućiti korisnicima da zamene svoj Galaxy Note7 za Galaxy S7 ili S7 Edge ili bilo koji drugi Samsung Galaxy telefon.

Kupcima će, kako se navodi u saopštenju kompanije, biti nadoknađena razlika u ceni ili, ukoliko tako odluče, mogu dobiti pun iznos naknade.

„Naš apsolutni prioritet je bezbednost naših kupaca i zbog toga molimo sve korisnike Galaxy Note7 da prestanu da koriste uređaj, kopiraju svoje podatke i isključe ga“, rekao je direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za SEAD region, Saša Oravec, izražavajući žaljenje što kompanija nije ispunila visoke standarde koje korisnici očekuju od Samsunga.

On je pozvao korisnike da, ukoliko imaju bilo kakva pitanja, kontaktiraju kompaniju putem korisničkog telefona 011/321 68 99.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar