Akrobacije u krevetu

U vezi ste već neko vreme i složili ste se da oboje želite intimne odnose. Joj, osećate se tako klinački i toliko toga ne znate o seksu, a očajnički želite da ne ispadnete totalno neupućeni! Zapravo, super bi bilo da ispadnete seks-car ili seks-carica, ali zadovoljićete se i time da vaš dečko ili devojka ne pomisle „šta ja tražim s ovim detetom, koje pojma nema ni o čemu?“.

U tu svrhu, počnete da vrtite TV kanale, prelistavate časopise, surfujete Internetom, sve to radi malo edukacije. Između ostalog, čujete (nemoguće je da to bar negde ne čujete) da seksualni život mora biti bogat i raznovrstan, da ne bi prešao u rutinu i postao dosadan. Tada se uputite u potragu za što raznovrsnijim idejama i naletite na opise (i slike!) različitih poza za koje se tvrdi da ćete u njima garantovano doživeti višestruki orgazam. Kul!

Ono što niko ne spomene prilikom opisa tih poza jeste da vam je za njihovo izvođenje neophodno telo gipkije i savitljivije nego što ga ima vaša drugarica gimnastičarka (višestruki šampion barem na školskom takmičenju). Kad probate da izvedete nešto od toga, ne završite nimalo slavno – u najboljem slučaju, osećate se izblamirano (ukoliko ste stvarno opušteni s voljenom osobom, makar oboje uspete lepo da se nasmejete neuspeloj akrobaciji), a u lošijim varijantama istegnete neki mišić ili se još i više povredite. U svakom slučaju, tek tada se osećate kao totalno derle i seks-neznalica.

Kako izbeći ovakve blamove i imati lep seks čak i ako nemate mnogo iskustva? Nije tako teško, zapravo. Potrebno je da razgovarate – ne brinite, to ne treba da budu nikakvi „prljavi“ razgovori. Samo pričajte o tome šta vas u seksu zanima, šta je ono u čemu uživate (onoliko koliko ste dosad otkrili stvari u kojima uživate). Potom počnite polako i bez ikakve žurbe i pritiska da istražujte u čemu uživate vi, a u čemu voljena osoba.

Videćete, put do zadovoljstva znatno je lakši i jednostavniji od nekih uvrnutih poza. Ko zna, možda ćete jednog dana isprobati i nešto od njih – a u međuvremenu, nauživaćete se u znatno „običnijim“ stvarima, koje vam, dok u njima uživate, neće delovati nimalo „obično“ niti dosadno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.