Apsolutno neodoljive

Ništa ne prepuštajte slučaju i ne čekajte posebne šanse. Nova školska godina je pravo vreme da zasijate novim sjajem. Čim nastava počne, vreme je za akciju. Postanite neodoljive!

Igrajte na kartu samopouzdanja!

Sve je pitanje stava, zbog toga se naoružajte samopouzdanjem. Ništa nije privlačnije od devojke koja zrači verom u sebe. Niko nije potpuno, stopostotno zadovoljan svojim izgledom i karakterom, ali nemojte žaliti sebe zbog sitnica koje vas čine nesrećnom i koje biste rado promenile. Mislite pozitivno i budite pozitivne! Fokusirajte se na ono što najviše volite na sebi i razmišljajte o onome što je pred vama, a ne iza vas. Zamislite da ste moćne i samouverene u svakoj mogućoj situaciji. Pravi momak pašće pred vaše noge.

Igrajte na kartu smeha!

Jednostavna činjenica: dečko u koga ste zaljubljene ne želi da izlazi s devojkom čiji izraz lica podseća na kišni vikend. Dolazi hladnije vreme, ali još uvek postoji toliko toga čemu se možete radovati (samo tri meseca do Nove godine!). Neka vam smisao za humor bude pogonsko gorivo i cenite svetlu stranu života. Uostalom, momci obožavaju one devojke koje ne shvataju baš sve suviše ozbiljno – a vaše šale ne mogu biti gore od njihovih!

Igrajte na kartu samopoštovanja!

Ako ste pravile gluposti s momcima ili bivale ostavljene prošle godine, vreme je za potpuno nov početak. Zgrabite parče papira i zapišite šta želite od budućeg dečka. Kad god upoznate nekog novog, proverite svoju listu i vidite da li se dotični uklapa. Naravno, morate prihvatiti poneki kompromis i ne možete biti previše stroge (nijedan dečko nije savršen), ali ne smete se potpuno izgubiti i biti s nekim ko vam ne može pružiti bar osnovne stvari koje želite.

Zgrabite ono što želite!

Pametne i mudre osobe su najprivlačnije upravo zbog toga što apsolutno uvek znaju šta žele. Ako ste srećne i samouverene, maksimalno poštujete i volite sebe, gledate svoja posla i organizujete svoj život po sopstvenim pravilima – imate taj presudan faktor koji vas čini neodoljivom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.