U trendu

Bekstrit bojs u nemilosti policije

Još jedan član grupe Bekstrit bojs (Backstreet Boys) je u neprilici. Nik Karter (Nick Carter), najmlađi član ovog dečačkog benda, nedavno je uhapšen zbog opiranja pri hapšenju.

Karter je bio u noćnom klubu „Pop City“ u Tampi, Florida, kada je izbila tuča, zbog koje je policija morala da interveniše. Dok se policija trudila da uspostavi red u sali, pop zvezda je ušao u žestoku raspravu sa nekom ženom. Policija je reagovala tako što ga je više puta zamolila da napusti klub.

Kako je Nik uporno ostajao pri svome, policija ga je upozorila da će biti uhapšen ako ne napusti klub dok „ne izbroje do tri“, kako stoji u policijskom izveštaju. Pošto Karter nije uslišio uzaludne molbe policije, uhapšen je i odveden u pritvor. Ubrzo je pušten na sopstvenu odgovornost, s tim da mora da se pojavi na saslušanju pred sudijom 4. marta ove godine.

Posle hapšenja Nik Karter je izjavio da je uhapšen samo zato što je „Backstreet Boy“. „Iskreno verujem da je moja slava motivisala policajca da me uhapsi“, izjavio je pevač i dodao: „Siguran sam da će posle kompletne istrage moje ime biti oprano.“ Pevač je rekao da je on poslušao policajca i da je imao nameru da napusti klub, ali da se, jednostavno, „previše sporo kretao“.

U međuvremenu se prikupljaju dokazi o ovom Nikovom noćnom izlasku. Svedoci su izjavili Radio Tampi da je Karter izazivao nevolje čitavo veče. Po njihovim rečima pevač je neprestano uznemiravao posetioce glasnim dobacivanjem. Po jednom svedočenju mlađani Karter (21) je bio toliko pijan da se u jednom momentu čak skinuo glasno vičući: „Ja sam Nik Karter.“ Karterov predstavnik za štampu nije imao komentar na ove optužbe.

Karter je drugi član Bekstrit bojsa koji je imao nevolje poslednjih meseci. U julu prošle godine Ej Džej Meklin (A. J. McLean) bio je prinuđen da se prijavi u rehabilitacioni centar zbog depresije i zloupotrebe alkohola. Upravo je to bio razlog zbog koga je grupa odložila turneju po Americi i Kanadi. Meklin, koji treba da napuni 24 godine, tvrdi da je od tada potpuno trezan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.