U trendu

Bez straha od malo nereda

Momcima se kod devojaka dopada kad lepo izgledaju, to jest, kad se vidi da se neguju i da vode računa o svom izgledu. Još kada uz to i lepo mirišu, na neki lep sapun, kremu, dezodorans, parfem… Međutim, dopada im se i kad se devojka ne boji da se malo isprlja, oznoji, da joj se frizura pokvari a šminka razbrlja.
Da ne bude zabune, ne očekuju momci da devojka redovno izgleda kao neki top-model, obučena po poslednjoj modi, s profesionalno urađenom šminkom i frizurom, uvek uredna, namirisana najskupljim parfemima… Ali, vole da vide da se doterala, naročito ako se doterala za njih. Ne mora to doterivanje da bude jako detaljno, samo im se sviđa kad devojka nije konstantno u dukserica-i-farmerke varijanti.
S druge strane, kad je devojka konstantno doterana i konstantno strogo pazi na svoj izgled, to može da bude malo naporno. Šta raditi s takvom devojkom? Ako je stalno na štiklama, nikada ne može da potrči. Ukoliko strogo pazi na to da joj je frizura savršena, momka je strah da joj prstima zamrsi kosu, a voleo bi. Šminka mora da ostane savršena – kako se ljubiti s takvom devojkom, kako se maziti sa njom? A tu su i razne zabavne aktivnosti koje mogu dovesti do toga da se oboje oznoje i isprljaju (ne mislimo samo na seks, tu je i bavljenje sportom, ludiranje kao valjanje po travi ili opalom lišću, a može se desiti i neka nezgoda prilikom jela kada vas momak slučajno nečim umrlja, recimo, čokoladom kojom hranite jedno drugo) – kako se opustiti za njih i uživati u njima ako će devojka da "pošizi" jer joj je upropašćen neki komad garderobe?
Super je ako se devojka udesi za momka, oni to i te kako umeju da cene. Ipak, podjednako će uživati i u tome što devojka ume da se opusti, da se ludira i zabavlja s njima, da je ne bude briga što će joj se zbog nečega pojaviti mrlje od znoja ili nečega drugog, što će joj se šminka razbrljati a kosa umrsiti.
Fleke se mogu ukloniti, nečistoće oprati, šminka popraviti, kosa ponovo urediti. Ono što ostaje su predivni, zabavni, opušteni trenuci u kojima su oboje uživali, oboje se radovali, oboje se smejali. Ko to ne bi voleo?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.