Bikini otkriva ličnost

Prema novoj studiji, dovoljno je da pogledaš kakav bikini nosi neka devojka da bi procenio kakva je ona osoba. Kada odeš na plažu, priseti se sledećih redova. Istraživači sa berlinskog univerziteta tvrde da boja, kroj i šare na kupaćem kostimu daju jasne signale o tome kakva je neka pripadnica lepšeg pola.

Devojka u plavom bikiniju je u svakom trenutku vesela, ali ona u tamnoplavom bi mogla biti depresivna. Ako nosi bikini crvene boje, onda voli izazove. Devojke koje su na plaži viđene u „ružičanstvenim“ krpicama znaju da uživaju u sebi, a one u zelenom kupaćem kostimu poseduju prirodni šarm.

Istraživači kažu da bikini kostimi koji se vezuju sa strane nose žene koje su „spremne za bilo šta, ali ne sa bilo kim“.

Prave dosetke u pravom trenutku i duhovitost su tvoje glavno oružje? Verovatno ćeš se dopasti devojci koja nosi crni bikini. Ako naletiš na neku lepoticu u belom, znaj da taj izbor boja pokazuje da ona šalje najnevinije signale od svih žena. Verovatno nema dečka i nije previše luda za dobrim provodom.

Ova anketa daje momcima i neke veoma korisne savete: „Junaci iz crtanih filmova ili natpisi na bikini kostimima su dobar način da započnete konverzaciju. Devojka u bikiniju sa likom Miki Mausa je verovatno još uvek pravo dete u srcu i dobro društvo za zabavu.“

Srodne teme:

  • Prepoznaj kakva je po kosi!
  • Tipovi devojaka
  • Tipovi mladića
  • Kako devojke procenjuju momke

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.