U trendu

Britni ide na dvogodišnju pauzu?

Ako ste fan pop zvezde Britni Spirs, razočaraće vas informacija da je moguće da ona napravi dvogodišnju pauzu. Da li je u pitanju trač koji su izmislili novinari ili je Britni zaista svega preko glave, ostaje nam da vidimo. Tek, New York Post objavio je informaciju da poverljivi ljudi iz muzičke industrije tvrde da je gospođica Spirs rešila da baci mikrofon i šljašteće tesne pantalone u stranu i da ode u Luizijanu, gde bi živela sa majkom.

„Britni je izgubila bitku“, navodi se u listu New York Post. „Bila je stvarno uznemirana zato što je izviždana u Londonu i Meksiku i rešila je da spusti loptu naredne dve godine. Planira da se preseli u Luizijanu i da tamo živi sa majkom. Umorna je od konstantnog pritiska koji nose nastupi i iscrpljena, a uz to je još uvek potpuno slomljena zbog raskida s Džastinom.“

Na ove navode oglasio se predstavnik za štampu 20-godišnje pop zvezde. On kaže da to nije istina i dodaje da će Britni zaista napraviti pauzu, ali ne u vidu dvogodišnjeg već šestomesečnog odmora. Biće to prva njena veća pauza. Od kako je 1999. godine dospela među najveće zvezde svetske muzičke scene, neprestano radi. Za manje od četiri godine, objavila je tri albuma, bila na turneji za svaki od njih, glumila na filmu i zahvaljujući marketinškim kampanjama svoje ime vezala za najveće svetske kompanije kakve su „Pepsi“, „McDonald“s“ i „America Online“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.