U trendu

Britni Spirs zaista na raskršću

Britni je veoma ljuta zato što njen nastup na San Remu nije ispao baš onakav kako ga je prvobitno zamislila. Dženifer Lopez joj je ukrala haljinu.

Obe pevačice su dobile identične Dolce & Gabbana plave haljine sa cvetnim motivima. Instrukcije su bile jasne, Britni prva nosi haljinu na muzičkom festivalu San Remo. Ali samovoljna Dženifer naravno to nije poslušala i pojavila se u ovoj haljini već na dodeli Gremi nagrada prošlog meseca.

Britni je bila prinuđena da se pojavi u bezobličnoj svetlucavoj haljini pred milionima Italijana. Ona to nije baš najbolje podnela, kako zapadni mediji izveštavaju. Bila je izuzetno ljuta, a reči koje je izgovorila tom prilikom nisu dovoljno pristojne da bismo ih objavili.

Ali to je možda, ovih dana, manji problem za Britni. Najnovija vest koja je odjeknula ovog vikenda je da su Britni i Džastin raskinuli. Mlada pevačica je viđena kako plače poveravajući se drugarici Tari Rejd, koju znamo iz filmova „Američka pita“. Britni je jedino bilo potrebno prijateljsko rame drugarice koja je prošla nedavno kroz slične muke posle duge veze sa poznatim voditeljem MTV-ija Karsonom Dajlijem.

Međutim, taman kad su se priče zahuktale i novinari krenuli da nagađaju razloge raskida, stigao je demanti. Britni Spirs je u ponedeljak iz Nemačke opovrgla sve navode. Mediji su nagađali da je uzrok raskida premalo zajedničkog vremena i mnogo obaveza. Pevačica je izjavila prošlog decembra magazinu „Rolling Stone“ da je njeno novogodišnje obećanje da će više vremena posvećivati svom momku.

Ali obaveze za mladi par ne prestaju. Britni je bila veoma zauzeta promovišući svoj novi film „Raskršća“ („Crossroads“), koji je već zaradio 34 miliona dolara, iako je snimljen sa samo dvanaest. U maju je čeka dvomesečna turneja po Severnoj Americi, dok je Džastin već prošle nedelje započeo turneju sa svojom grupom „N Sync.

U ostalim spekulacijama oko raskida pominje se i ljubomora. Ljubavne scene koje je Britni snimila za potrebe filma su, po navodima, uznemirile Timberlejka. On je to opovrgao tokom promocije filma, ali se priča u medijima time nije zaustavila. Britni je navodno takođe loše reagovala na poljubac Džastina i jedne igračice u najnovijem video spotu grupe „N Sync.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.