U trendu

Da dečko duže traje

Na samom ste početku vaše veze, dečko vam se jako sviđa i želite da ga zadržite, da bude tu pored vas što duže. Iako želite da mu sve kažete odjednom, da vas upozna što pre da bi shvatio kako ste u stvari divna osoba i jedina prava za njega, pokušajte da ga ne bombardujete informacijama. Dečko nije najbolja drugarica i ima dosta stvari koje on ne mora da zna ili ga uopšte ne zanimaju, a tiču se vas. E sad, naravno, ako vas voli, on želi da sazna sve o vama. Ali, imaće kada. Ne žurite, tek ste na početku veze, vaše duge i romantične veze. Neke priče zadržite za sebe, neke za drugaricu. Vašeg dečka sigurno ne zanima šta je Nikol Kidman rekla o njenom braku sa Tom Kruzom, ili najnovija vest da je pevačica Maraja Keri izašla iz klinike gde se lečila od ko zna čega. Takve priče će on samo pratiti očima kojima vas gleda, a misli će mu biti ko zna gde. Njemu je dovoljna vaša veza i nema vremena ni želje da razmišlja o životnim i ljubavnim problemima ljudi koje nikada neće sresti i koji mu ništa ne znače. On je sa vama zbog vas same, a ne zbog toga da li ličite na neku od popularnih pevačica ili glumica, tako da nema potrebe spominjati razne zvezde i čekati da on kaže da ličite na neku od njih.

Trudite se da budete mistične, nedokučive, ali ne time što ćete svakoga puta kada se šetate noću komentarisati kako vidite razne stvari od oblika zvezda na nebu, ili kako vas zanima astrologija ili neke magije. Takvih stvari se oni groze, sve što ima veze sa nekim proricanjem: gledanje u šolju, pasijans, pa čak i mirišljave sveće (koje zapalite zbog atmosfere koju želite da stvorite kada se on pojavi kod vas) mirišu mu sumnjivo. O tome koliko se slažete u horoskopu opet ostavite za priču sa drugaricom. On mnogo ne razmišlja zašto ste vas dvoje zajedno i šta vas je to spojilo, koja planeta i koja zvezda je u kom podznaku.

Budite sigurne u sebe i u svoj izgled. Nemojte pred njim porediti nekoga koga znate sa njim, pogotovo ne neki par u odnosu na vas dvoje. Nemojte večito gledati druge i pitati se ko je bolji, ko je kome šta poklonio, ko je kome šta rekao. Svako poređenje, spominjanje drugih ljudi, njemu će stvarati nesigurno tlo pod nogama, osećaće se ugroženo i misliti kako ili želite da ga menjate ili mu indirektno nabacujete neke stvari koje bi trebalo da promeni na sebi. On ne može da zna, pogotovo na početku veze, da li je to samo komentar ili poruka njemu. Ne zna vas toliko dugo, te prema tome, uzdržite se od nekih komentara na koje on možda neće dati odgovor jer ne zna koji je pravi. Njemu je stalo do vas isto koliko i vama do njega. Ali vi se barem potrudite da budete u prednosti tako što ćete ga uvek iznenaditi vašim ponašanjem ili reakcijom kada je ne očekuje, i obratno. Dečko je za jedne stvari, a drugarica za neke druge. Ne mešajte njihove uloge. On će „trajati“ duže pored vas i nikada mu neće biti dosadno, niti će pomisliti na drugu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.