U trendu

Da li pirsing smeta pri ljubljenju?

Ima onih koji smatraju da je pirsing „kul“, ili bar da je jako zabavno posmatrati reakcije drugih na vaš pirsing. Od kada je Kristina Agilera uklonila većinu svojih pirsinga, kao da je opala popularnost ovakvog načina ukrašavanja (pod pretpostavkom da pirsing smatrate ukrasom). Ipak, nisu se svojih pirsinga odrekli svi, tako da nije isključeno da se zaljubite u dečka ili devojku koji imaju pirsing. Ako je taj pirsing na usni ili jeziku, možete se upitati: hoće li vam smetati u ljubljenju?

U principu, neometano ljubljenje je sasvim moguće i ako na jeziku ili usni postoji pirsing. Naravno, neophodno je biti nežan i oprezan; ukoliko je ljubljenje strastveno, uopšte nije nemoguće da se taj komadić metala otkači i da i dečko i devojka (nebitno ko od njih ima pirsing) budu povređeni. Joj, to boli!

Drugo je pitanje, naravno, koliko se vama uopšte dopada ideja pirsinga, naročito, koliko vam se dopada ideja ljubljenja hladnog komada metala, ukus metala, dodir metala na usnama ili jeziku ili oboje… Nije baš neka fora. Da i ne spominjemo da nije neka fora kad sve vreme morate da pazite da se taj komadić metala ne otkači – vi, beše, treba da budete opušteni kad se ljubite?

Da vas ne prepadamo: ukoliko je pirsing postavljen kako treba, nije baš nešto verovatno da će se otkačiti. Svakako da treba biti nežan pri ljubljenju, pošto bi i grubo cimanje pirsinga moglo da bude bolno za osobu sa pirsingom, ali nežnost je i inače preporučljiva prilikom ljubljenja. Dakle, malo više opreza nego što bi inače bilo potrebno i, što se bezbednosti tiče, sve bi trebalo da bude u redu.

Koliko ste uopšte voljni da se ljubite sa nekim ko ima pirsing je, naravno, vaša lična stvar – neki smatraju da je to uzbudljivo, neki da je „kul“ i otkačeno, a neki da je „bljak“. Po običaju, o ukusima ne vredi raspravljati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.