Da li su starije devojke bolje?

Iskusnija, samouverena, zrelija i mudrija… Starije devojke uvek imaju ove atribute u izobilju. Ako ste se ludo zaljubili u devojku koja ima dvadeset i nešto, morate biti svesni toga da ona poseduje sve ove osobine i još mnogo toga. Zvuči li primamljivo?

Nikad čula…

Devojke u određenim godinama ne moraju poznavati muzički pravac koji obožavate, kao ni sportske zvezde kojima se klanjate. Nikad nisu čule za trenutno najbolju kompjutersku igru na svetu. Nemojte se iznenaditi ako u toku razgovora ne budete mogli da se sporazumete. Ako pomene kako je njen omiljeni bend „Djuran Djuran“, ne reagujte kao da ste šokirani – samo klimnite glavom i nasmešite se (nadamo se da u mladosti nije obožavala i Eltona Džona).

Prijatelji poput vas

Njeno društvo čine ljudi dosta stariji od vas; možda studenti, ili čak bankari i advokati koji vikendom uživaju u roštiljima i umnim diskusijama. Iako umirete od dosade, shvatite da ukoliko planirate da budete pored te devojke, morate ponekad provesti vreme i sa njenim prijateljima. Valjda i ona treba da upozna vašu ekipu. To može biti stvarno problematično, zar ne?

Ceo svet u malom prstu

Starije devojke imaju mnogo više iskustva (gotovo u svemu). To je sjajno, ali može očekivati od vas da zajedno uživate u stvarima o kojima ste dosad samo čitali u magazinima. Ne jurite. Ako ne želi da uspori korak kako bi ga uskladila sa vašim, onda i nije strašno izgubiti takvu priliku.

U čemu je stvar?

Zbog čega se ta zanosna žena uopšte zanima za vas? Dobro pitanje. Možda želi da vas kontroliše (lako je manipulisati mladim ljudima), da vas očarava svojim iskustvom (i vi je obožavate zbog toga) ili jednostavno ima previše energije. Zapamtite da ovakve veze uvek traju tek jednu sezonu i ne dopustite sebi da vas cela priča previše ponese.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.