U trendu

Da li želi prijatelje ili devojku?

Ima devojaka koje su se u nekom trenutku zapitale da li momci stvarno žele da imaju devojku, ili im je bitnije da su sa svojim prijateljima. Odgovor na to pitanje jeste da im je bitno i jedno i drugo, da ni jednog ni drugog ne žele da se odreknu.

Prijatelji su super. On se s njima zna „sto godina“, zajedno rade gomilu stvari, zajedno se šale (uključujući i šale kakve se devojkama nimalo ne dopadaju), njegovim prijateljima neće biti nimalo čudno ako on pola dana provede za igračkom konzolom jer slično rade i oni, s prijateljima može jako puno da priča o sportovima (ima i devojaka koje vole sportove, ali manje nego momaka, plus će malo koja devojka znati toliko detalja kao momci kad se o toj temi radi)… Stvarno, prijatelji su super i nije nikakvo čudo da dečaci vole da provode vreme s njima.
S druge strane, s prijateljima ne može baš sve potrebe da zadovolji. S prijateljima se neće maziti, ljubiti, držati za ruke, neće biti zaljubljen u njih, pred prijateljima će se truditi da ne pokaže slabost ni „mekanu“ stranu, ako voli romantične komedije neće to reći prijateljima, prijatelji ga neće paziti onako kao devojka, niti će on prijatelje da pazi kao devojku… Devojke su super.
Prijatelji su super, i biti sa devojkom je super, i zato momci žele oba u svom životu. Nekad se desi na početku veze da budu toliko zaneseni da će biti samo s devojkom, ali ako imaju dobre prijatelje, vremenom će opet želeti da budu i s njima – što ne znači da će prestati da žele da budu s devojkom. Nije uvek lako uskladiti obe želje, viđati se i s prijateljima i s devojkom, i zato dodatno iritira kad devojka traži da sve vreme provodi s njom, ili kad prijatelji traže da sve vreme provodi s njima.
U svakom slučaju, „prijatelji ili devojka?“ dilema ne postoji, ne kada su i odnosi s prijateljima i odnos s devojkom dobri – tada će svaki momak želeti oba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.