U trendu

Devojke koje se druže s momcima

Ima devojaka koje se druže samo s drugim devojkama, što momcima koji ih posmatraju sa strane ume da bude zastrašujuće – kako prići takvoj devojci kad je stalno okružena gomilom kikotavih drugarica (malo karikiramo)? A ima i devojaka koje će rado da "vise" i s momcima – dečacima se one najčešće jako dopadaju.
Nije nikakva retkost da devojke ne razumeju kako funkcioniše muški mozak, ili da dečacima nije jasno na koji način razmišljaju devojke. Kad vide devojku koja se druži s dečacima, nekim momcima to deluje nekako umirujuće – ako se svi ti dečaci druže s njom, pričaju s njom, nije da je samo "muvaju", već im dođe i kao ortakinja, onda ta devojka nije nekakav nerazumljiv stvor koji kao da je s neke druge planete, ima s njom o čemu da se priča, može joj se prići, neće svakog dečaka gledati s visine niti u "mali, šta bi ti hteo?" fazonu.
Naravno, takve devojke nekad imaju drugačiji problem. Ne radi se o tome da se momci ne usuđuju da im priđu, nego su navikli da ih vide kao ortakinje, to jest devojka tu bude nešto kao "mali iz ekipe", ne stvarno žensko (tu obično dođe kao šok kad ona obuče suknju ili haljinu, pa oni kao da prvi put postanu svesni da je ona žensko, što nju iznervira). Ipak, uz malu dozu ženstvenosti (bar povremeno obući suknju ili haljinu, ponekad se našminkati), taj problem nije teško rešiti. A ostaje pozitivan deo: momcima se dopada kad neka devojka hoće da se druži s njima, kad je s njima otvorena, vesela, ne posmatra ih s visine.
Ne kažemo da morate da se družite s dečacima ako to ne želite. Ima i onih dečaka koji neće prihvatiti da se devojka druži s njima, to im se iz raznih razloga ne sviđa (uglavnom jer se pored njih osećaju nesigurno). Ipak, mnogo je onih dečaka koji će rado prihvatiti drugarice – a onda i njima i tim devojkama komunikacija sa suprotnim polom ide lakše jednom kad dođe do razmišljanja o vezama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.