U trendu

Devojke koje umeju da kuvaju

Neretko se pominje da put do srca nekog momka ide preko njegovog stomaka (nemojte to samo reći na času biologije!), i da su, stoga, devojke koje umeju da kuvaju u prednosti. Zapravo, većina voli da pojede nešto lepo, tako da će oni koji umeju da kuvaju biti popularni, bez obzira na pol.

Tačno je da većina momaka voli da pojede nešto dobro. U početku će im kuvati mama, ali ako se dečku dopadne neka devojka, i onda još ispadne da ona ume dobro da kuva, i da hoće nešto lepo da mu skuva, vrlo je verovatno da će biti oduševljen (ne kažemo da momci neće ni pogledati devojke koje ne umeju da kuvaju, daleko od toga, niti im je nešto te vrste presudno, ali ako ispadne da ona dobro kuva, dečko se svakako neće buniti, naprotiv).
S druge strane, mnogo je i devojaka koje vole da pojedu nešto dobro. I, jeste, ako umeju da kuvaju, mogu i same sebi nešto da spreme, ali je uvek lepše kada se neko drugi potrudi oko vas. Ako dečko ume dobro da kuva, i hoće da spremi neku super hranu za svoju devojku, ona će time najverovatnije biti oduševljena, ne samo hranom već i njegovom pažnjom, time što joj i na takav način pokazuje ljubav, pogotovo što time pokazuje da ne spada u onaj stereotip momka koji kuvanje smatra ženskim poslom i ne bi mu palo na pamet da nauči ni kajganu da spremi.
Poenta? Mada u vezi stvarno nije presudno koliko neko dobro kuva, zapravo, nije neophodno ni da ume da kuva (naročito ne u vašim godinama, a ni kasnije većini to nije posebno bitno), većinu će oduševiti ako voljena osoba ume dobro da kuva i ako je voljna da kuva za njih. To ne važi samo za devojke koje umeju da kuvaju, šta god da stereotipi govore; i momci koji umeju i hoće da kuvaju biće jako popularni kod suprotnog pola.
Još nešto: kuvanje nije dobro samo da pojedete nešto ukusno i da tom ukusnom hranom „namamite“ dečka ili devojku, to je dobar način i da vas vaši prijatelji vole i rado vam dolaze. I da vas proglase omiljenim ortakom ili ortakinjom, dokle god ste voljni da spremate slasne zalogaje.
Nije da samo „ljubav na usta ulazi“, slično se može reći i za prijateljstvo i za popularnost – i bez obzira na stereotip o devojkama koje super kuvaju, i momci mogu da postignu istu vrstu popularnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)