U trendu

Devojke koje vole „stvari za momke“

Podela na ono što je za devojke i ono što je za momke postaje sve više stvar prošlosti (osim kod očiglednih stvari zasnovanih na biologiji), ali i dalje postoji u svesti kao nekakvi stereotipi. Međutim, to ne znači da se i devojke i momci ne mogu zanimati nečim što je po stereotipu "rezervisano" za suprotni pol – i dečacima se neretko jako dopada kad se devojka interesuje za "muške" stvari.
Na kakve to "muške" stvari mislimo? Recimo, na sportove – mnogim momcima se sviđa kad njihovoj devojci ne smeta da oni gledaju utakmice ili, još bolje, kad ona uživa u gledanju utakmice zajedno s njim, i zajedno s njim navija. Ili, kad s devojkom može da igra basket. Takođe vole i kad se devojke ne zgade na "muške" šale, kao što je smejanje tome što neko ispušta gasove. Igranje kompjuterskih igara se zbog nečega smatra muškom zanimacijom – momcima je super kada to zanima i njihovu devojku i kada mogu da ih igraju zajedno s devojkom.
Da ne bude zabune, to ne znači da je momcima idealna devojka ona koja se ponaša kao muško. Da im je takva devojka idealna, ne bi se ni zanimali za devojke, već bi sve vreme provodili sa svojim ortacima. Devojka treba da bude finija i nežnija od dečaka, super je i ako lepo miriše i bar povremeno se dotera (svakako da neće na štiklicama i u suknjici da igra basket, ali igranje košarke nije jedino što bi on voleo da radi s njom). Ono što, u suštini, momci vole kod toga što se devojka zanima i za neke "muške" stvari je što pred njom mogu da budu svoji, sigurni da ih neće gledati "s visine" jer se bave nekim tamo detinjarijama; a vole i to što devojka ima slična interesovanja kao i oni, jer to znači da će im s njom dugo, dugo vremena biti super, nikome neće postati dosadno u vezi.
Mogu da se opuste, da budu svoji i prihvaćeni takvi kakvi jesu, i da budu srećni s tako super devojkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar