U trendu

Devojke vole mišićave?

Mnogi momci veruju da se devojkama dopada kada je dečak mišićav. Naravno, ukusi se razlikuju, ali tačno je da postoji nemali broj devojaka koje vole mišićave momke. Samo, ideja devojke koliko mišićav momak treba da bude ume prilično da se razlikuje od ideje koju imaju momci.
Setite se: veliki broj dečaka više voli kad je devojka vitka, ali pod vitkom devojkom ne podrazumevaju izgladnelog kostura – to i dalje treba da bude devojka, s devojačkim oblinama, a ne kostur na koga je zalepljeno malo kože. Isto tako, kad devojke kažu da vole mišićave momke, ni one ne misle da dečak treba da ima mišiće kao Švarceneger u bilderskim danima ili Rasel Krou u filmu "Gladijator"; ono što mnoge devojke vole jesu mišići koji se steknu redovnim kretanjem i normalnom fizičkom aktivnošću, a ne oni koji se steknu kada momak maltene i ne izlazi iz teretane. Kad devojka voli da je momak jak, pod tim uglavnom misli da nije toliko bez mišića da ne može ni preko sobe da je prenese; zaista nema neku posebnu želju da njen dečko može snagom svojih mišića da podigne automobil. To je atrakcija koja zabavno izgleda u cirkusu, i takvi mišići su korisni profesionalnim bilderima koji od toga žive, ali baš i nisu nešto što bi devojka smatrala privlačnim.
Naravno, pošto se ukusi razlikuju, sigurno da ima i devojaka kojima se dopada kad je momak građen kao profesionalni bilder; međutim, većina ipak smatra da je pločicama mesto u kuhinji ili kupatilu, a ne na nečijem stomaku.
Da ne bude zabune, ne kažemo da treba svoj izgled da formirate onako kako ne želite samo da biste se dopali devojkama. Na vama je da izgledate onako kako se vama dopada i kako vašem zdravlju odgovara. Samo, uzmite u obzir da je taj umereno mišićav izgled zapravo najzdraviji, baš kao što je i za devojke zdravo da budu vitke, ali ne i premršave. A ako vas uz to zanima kakav bi se izgled dopao većini devojaka, to je baš taj najzdraviji, umereno mišićav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.