Dopadaju mi se dve devojke istovremeno!

Maja je jedna od najsimpatičnijih devojaka koje si sreo. Pametna je, neizveštačeno lepa i obožavaš način na koji se smeje kada joj po 3045 put pričaš one tvoje nestašluke iz detinjstva. Pored toga, i ona je luda za istom muzikom kao i ti, i guta knjige Hermana Hesea. Ne folira se i, što je jako bitno – voli te. Zajedno ste već četiri meseca.

Ivana je plavuša koju si upoznao pre dve nedelje na žurci kod prijatelja. Nisi siguran šta ona oseća prema tebi, ali znaš da te prođu žmarci čim te pogleda svojim dubokim plavim očima. Posmatraš je iz prikrajka i fin si prema njoj, ali treba li da pređeš granicu i da poznanstvo pretvoriš u nešto više?

Ovakva dilema nije nimalo retka, što opet ne znači da ju je lako rešiti. Uglavnom, jako je bitna jedna stvar – Klark Kent i Erik Bananamen možda mogu da vode dvostruki život i da „uvek budu spremni da stupe u akciju“, ali sedenje na dve stolice u ovom slučaju može da bude jako opasno – na kraju se može desiti da ostaneš bez ijedne. Eriku je dovoljno da samo pojede bananu i eto „transformacije“, tebi će ipak trebati malo više od toga.

Ako odlučiš da je vreme da isprobaš nešto novo, u svačijem interesu će biti da raščistiš račune sa dosadašnjom devojkom. Ovako ćeš izbeći skrivanje i gore pomenuti „dvostruki život“. Tvoja devojka neće biti oduševljena, ali veruj nam, bolje je da igraš sa otvorenim kartama. Ona će ceniti tvoju iskrenost. Sa druge strane, „novoj“ devojci stavljaš do znanja da si zrela osoba.

Ukoliko izabereš drugu opciju, to znači da moraš da prestaneš sa bilo kakvom vezanošću za devojku koja ti se dopada. Normalno joj se javi na ulici, ali prekini da razmišljaš o tome koliko je „njena kosa svilenkasta“ ili kako je „ona cool i duhovita“. Izbaci takve sadržaje iz glave. Da bi tvoja sadašnja veza uspela, moraš da budeš fer. Kada ti je u mislima 24 sata dnevno neko drugi, tvoja devojka može da oseti „vibracije“ – ako posumnja da je izigrana, možda na kraju ostaneš bez ijedne od njih dve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.