Dopadate mu se!

Povukle biste vi prvi potez, samo kad biste znale da dečko na koga ste „otkinule“ želi da budete samo njegova devojčica? Postoje stopostotno sigurni načini da to otkrijete.

Njegovo telo otkriva njegova osećanja. Posmatrajte ga pažljivo dok ste u njegovoj blizini. Jeste li ga uhvatile kako vas gleda zamagljenim pogledom (ali samo onda kad veruje da taj pogled niko neće primetiti)? Da li pokušava da vam se što više približi? Gleda li vas pravo u oči dok ćaskate? Ako su odgovori pozitivni, onda vam taj momak šalje poruku da je ozbiljno zainteresovan.

Činite li ga nervoznim? Postaje li naprasit kad god ste u blizini? Moguće je da je on vrlo nestabilan dečko, a da ste vi posebno zastrašujuća cura. Ipak, pre će biti da mu se dopadate i da ne želi da izgleda smešno pred vama. Ako pocrveni kad mu se obratite, na licu definitivno nosi ogroman svetleći znak koji kaže „potpuno sam lud za tobom“.

Momcima je teško da direktno kažu: „Dopadaš mi se.“ Umesto toga, oni pokazuju svoje interesovanje tako što vas pozovu na dosadnu fudbalsku utakmicu ili vam pozajme svoje najdragocenije stvarčice. Ili se konstantno prave važni, ili vas stalno zadirkuju i besmisleno gnjave. Izgleda čudno, ali učiniće sve, ma koliko to glupavo bilo, da vam skrenu pažnju. Ukoliko mu baš mnogo značite, braniće vaše stavove u svakom trenutku i biće na vašoj strani iako zna da ste pogrešile. Dela zaista govore više od reči.

Kao da ste pod policijskom prismotrom: pitanja, pitanja… Želi da zna šta ste radile od 00 do 24. Ako niste u blizini, vaše prijateljice ne mogu da dišu zbog večitih pitanja. Vama pak stalno šalje poruke, zivka vas (najčešće kaže kako vas je greškom pozvao). Ma da, sigurno. Neka vas to ne iznervira previše. On samo želi da vas upozna i, najverovatnije, utvrdi da li ima neke konkurente. Ako ste dosad imale ikakve sumnje: da, ovom momku se zaista neverovatno dopadate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.