U trendu

Dru Barimor iznenađena razvodom

Dru Barimor (Drew Barrymore) bila je iznenađena i slomljena vestima da je njen muž Tom Grin (Tom Green) podneo zahtev za razvod braka. Zvezdi „Čarlijevih anđela“ ovo će biti drugi razvod, i to ovoga puta posle samo pet meseci braka.

Dokumenta za razvod potpisao je Grin u losanđeleskom sudu sa obrazloženjem – nepremostive razlike. U jednoj izjavi za javnost Grin je rekao: „Dru je izvanredna žena. Mnogo je volim. Voleo bih da nam je brak uspeo. Želim joj puno sreće.“ Prijatelji komičara izjavljuju da je za razvod krivo glumičino neuravnoteženo ponašanje. Dru se, po njihovim navodima, i dalje ponaša kao razmaženo petogodišnje dete kakva je otkada je postala slavna. Tom takvo ponašanje nije mogao da toleriše.

Razvod je za glumicu došao kao potpuno iznenađenje. Njeni prijatelji su sve više zabrinuti za njeno emocionalno stanje jer Dru ima istoriju alkoholizma i razuzdanog ponašanja. Jedna prijateljica je izjavila da je ona prošla kroz mnogo toga i da se oni pribojavaju da bi se mogla vratiti drogama, koje su je jednom umalo ubile. Svi njeni prijatelji će se potruditi da u ovom periodu budu uz nju. O svemu ovome publicista Dru Barimor, Dženifer Alen, izjavila je da nije obaveštena o razvodu i da nema ovlašćenje da komentariše situaciju u ime glumice.

Grin je stekao slavu sa ludačkim šou-programom na MTV-iju i filmovima kao što su: „Road Trip“ i „Freddy Got Fingered“. Posle dugotrajne šale sa novinarima u vezi sa svojim venčanjem, Dru i Tom su se venčali četvrtog jula 2001. godine. Za Toma je to bio prvi brak, a za Dru drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.