Dru Barimor: Zašto volim Lizu Simpson

Dru Barimor (Drew Barrymore) nazivaju najsipmatičnijom devojkom Holivuda. Da li ste ikada razmišljali o tome kako se ona odmara i opušta? Na vrhu njene liste najboljih načina za zabavu nalazi se serija „Simpsonovi“ („The Simpsons“). Evo šta je Dru rekla o svom omiljenom liku iz ove kultne crtane serije:

„Dozvolite mi da počnem time što ću reći da smatram da je najbolji lik u Simpsonovima – Liza. Želela bih da budem kao ona. I pored toga što svi mi volimo Homera, i što je Bart sjajan, i način na koji Smiters čezne za gospodinom Bernsom – on je kao mali pas koji čini sve da zadovolji svog gospodara, samo da bi ga ovaj pomilovao – ja volim Lizu zato što je ona glas razuma u porodičnom haosu. Ja težim tome da budem glas razuma jednoga dana. Dopada mi se što ona voli da svira saksofon i voli džez i bluz muzičare, i što ima sjajne male spiritualne, anegdotske i poučne rečenice koje govori svojoj porodici. I volim ravnotežu između nje koja razmišlja duboko i filozofski, i Homera koji priča zaista smešne šale. Spiritualnim ljudima je potrebna doza realnosti s vremena na vreme, zato što u suprotnom mogu malo da se zanesu. Ali Liza deluje kao neko ko je u skladu sa samim sobom, neko ko može da podnese sebe i to je snaga koja me privlači.

Simpsonovi su, po meni, najbolja serija ikada prikazivana na televiziji. Mogu da je gledam tri puta dnevno. Inspiriše me dok je gledam svaki put – sama činjenica da je uvodna špica uvek različita i da Bart uvek piše drugu rečenicu na tabli.“

Zanima vas ko je čovek koji svoj glas pozajmljuje Homeru? Kliknite ovde!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.