U trendu

Dženifer Lopez o snimanju novog filma

Ne prođe dugo vrmena, a ime poznate pevačice i glumice nađe se u svetskoj štampi. Glumica i pevačica Dženifer Lopez izjavila je da je tumačenje uloge zlostavljane supruge u filmu „Enough“ (u slobodnom prevodu „Dosta“) bilo teško i žestoko iskustvo. „Za mene je to bio težak film, zaista težak“, kazala je ona u intervjuu za MTV.

U filmu „Dosta“, ona se udaje za šarmantnog i uspešnog muškarca, koga igra Bil Kembel (Bill Campbell). Njen suprug, međutim, nakon izvesnog vremena postaje egoista i počinje da je zlostavlja. Ona i njena ćerka pokušavaju da pobegnu, ali je suprug neumorno prati. Shvativši da nema izlaza, ona odlučuje da ga ubije.

Dženifer Lopez (32) o filmu kaže: „To je kao da je svaki dan u stvari najgori dan vašeg života. U zamci ste, uplašeni ste, a morate te emocije da iskažete u svakoj sceni i da zaista sebe prenesete na ta mesta“. Zvezda šou-biznisa takođe je govorila o planovima u muzičkoj karijeri. Rekla je da će možda, nakon uspešnog drugog albuma, izdati novi materijal do Božića, ali da nije sigurna. „Ne znam, zaista nastojim da odvojim vremena za sebe i da uradim ono što mi se čini ispravno“, kazala je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.