Flert s drugaričinim dečkom

Bilo bi super kada bi u prijateljstvu i u ljubavi sve bilo idealno – ali nije. Svašta se može desiti, a to svašta može početi neizgled sasvim bezazleno. Recimo, vama se već duže vremena potajno sviđa dečko vaše najbolje drugarice. Sladak je, pametan je, duhovit, ma, super je, i ona je prava srećnica što ga ima. A onda vam taj slatki dečko uputi neki kompliment. Znate i same da s njegove strane tu najverovatnije nema ništa, da vam je samo iskreno rekao da dobro izgledate, kao što bi to rekao nekoj drugarici. Međutim, pošto je tako sladak, dopada vam se da zamišljate da tu ima još nešto… Naravno, prvom prilikom i vi njemu uputite neki kompliment. Trudite se da pred njim uvek super izgledate, da budete slatki i fini prema njemu, njemu se dopadate, pa možda i on počne da neobavezno flertuje s vama… Stop!

Nemojte se ponašati ovako. Flert s dečkom najbolje drugarice nikada nije u redu. Ne bi trebalo iza njenih leđa ni da se tek tako upuštate u flertovanje s njenim bivšim, a njen sadašnji dečko za vas definitivno mora da bude zabranjen. Kako biste se vi osećale da vaša najbolja drugarica, ona kojoj najviše verujete, iza vaših leđa petlja nešto s dečkom u koga ste ludo zaljubljene?

Sad, šta ako ste to već uradile? Još gore, šta ako vam se čini da između vas i dečka vaše najbolje drugarice počinje i nešto ozbiljno da se razvija? Tada je jedino što možete da učinite da drugarici smesta sve priznate, da joj se izvinite i zamolite je da vam oprosti, i da smesta prestanete da flertujete s njenim dečkom. Biće još gore ako ona za celu stvar sazna od nekog trećeg. Tada biste mogli samo da se nadate da će vam jednog dana oprostiti (i na taj oproštaj biste se načekale) i da niste zauvek izgubile najbolju drugaricu. Pored toga što bi joj raskid s dečkom koga voli slomio srce, saznanje da joj je osoba kojoj najviše veruje zabila nož u leđa povredilo bi je još i više, a vi biste ispali, bar u njenim očima, najgroznija osoba na svetu.

Zato, bez ovakvih igara. Pa šta ako je dečko vaše drugarice presladak? Super za nju što je s nekim takvim – a vi pogledajte oko sebe i pronađite još nekog simpatičnog, s kime možete slobodno da flertujete, a da nikog ne povredite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.