U trendu

Flertuju s nekoliko osoba istovremeno

Nije mali broj onih koji veruju da će, ukoliko flertuju s više osoba istovremeno, imati veće šanse za vezu. Oni će možda i imati brojčano veći broj veza od onih koji ne flertuju sa svakim, samo što im veliki broj veza i neće biti nešto posebno.
Ovde ne govorimo o onima koji flertuju maltene sa svakim u želji da vide da se dopadaju, a zapravo i ne pokušavaju da odu dalje od flerta (mada, takav postupak je rizičan, jer nikada ne znate kad bi nešto moglo da ode dalje od flerta). Ovde govorimo o onima koji istovremeno flertuju s mnogima, po principu "valjda će sa nekim da upali".
Upaliće, nije da neće. Samo što uglavnom upali s nekom osobom koja vam nije odbojna, ali vam se i ne dopada nešto posebno, a ni vi se njoj ne sviđate mnogo. I tako ta veza potraje duže ili kraće, uglavnom kraće, i ni vi ni osoba s kojom ste ne uživate mnogo u tome, samo, eto, možete da se pohvalite da ste bili u vezi. Ako su "recke" nešto čime se vredi hvaliti.
Za dobru i stvarno lepu vezu potrebno je da vam se osoba s kojom ste zaista mnogo sviđa, kao i da se vi jako dopadate njoj. A to se ne postiže neobaveznim flertom u stilu "neko će već hteti", jer vi ne želite nekog, želite baš tu, jednu osobu.
Naravno, postoje i situacije da nema nikog u vašem okruženju s kime jako želite da budete, sve su to samo "pa mogli bismo da probamo" slučajevi. Samo, tada je uglavnom najbolje i ne biti u vezi – bolje nego biti s bilo kim samo zato da biste mogli da kažete da ste u vezi, da niste totalni gubitnici koji ne mogu da nađu momka ni devojku.
Još nešto: oni koji flertuju s kime god stignu nekad za sebe misle da su "face" koje za sobom imaju veliki broj veza, ali mnogi sa strane ih neće videti kao "kul" osobe, već kao očajnike koji bi bili s bilo kim. A očajnici nisu nimalo privlačni, uglavnom im prilaze drugi očajnici koji takođe smatraju da je bolje biti u bezveznoj vezi nego biti sam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.