Frizure kakve imaju zvezde (1)

Uvek muka s frizurom, a često i problem da frizeru objasnite šta tačno želite. Najlakše je, naravno, uzeti neki modni magazin i odneti frizeru sliku sa frizurom kakvu želite. Samo, nije uvek lako naći lice sa frizurom kakvu biste baš vi želeli: zato, može biti praktično da potražite fotografije svojih omiljenih zvezda i, ako mislite da bi frizura kakvu ta zvezda nosi dobro stajala i vama, tu sliku odnesete frizeru. Slike zvezda makar često izlaze po časopisima, pa ako vam se nečija frizura sviđa… Dajemo vam pet predloga i uz svaki od njih kratak opis kome takva frizura dobro stoji.

Liv Tajler: duga, ravna kosa sa šiškama. Ova frizura bi vam odlično stajala ukoliko želite da osvežite svoj izgled (kao što znate, šiške su u modi); trebalo bi da je izbegavate ukoliko je vaša kosa prirodno talasasta, a pramenovi se izvijaju prema napolje. Naročito ćete biti u trendu ako su vam šiške neznatno duže na krajevima. Za ovakvu frizuru, kosa mora da bude apsolutno zdrava; zato je korisno da koristite neki „bogat“ regenerator za kosu.

Kristina Eplgejt: simpatična paž frizurica. Ukoliko imate lice ovalnog ili srcolikog oblika, ovo je idealna frizura za vas – nijedna druga dužina neće vam bolje stajati. Samo, izbegavajte ovu frizuru ako vam je kosa gusta i ako su vam vlasi debele – u suprotnom ćete imati trouglastu glavu. Bićete posebno u trendu ako vam je ovakva frizura u nekoliko slojeva i ako je razdeljak nepravilan i sa strane. Da biste još bolje izgledali, utrljajte dobar losion u dlanove, uhvatite pramenove kose između njih i povucite nadole.

Džodi Foster: stepenasto ošišani pramenovi do ramena. Ako volite neobavezne frizure, ovo je pravi izbor za vas, izuzev ukoliko imate prirodno kovrdžavu kosu – stepenasto šišanje bi je samo još više ukovrdžalo. Pažnja kod ove frizure: slojevito šišanje treba da bude u nivou obraza, bliže licu, a ne na vrhu glave (osim ako ne želite da izgledate kao Rod Stjuart). U održavanju ove frizure pomaže pena za kosu; nanesite je što bliže korenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.