U trendu

Globalni fenomen – Britni Spirs

Najveći svetski pop fenomen, devojka koja je slavna verovatno od vremena kad se rodila. Ono na čemu joj najviše zavide mnoge devojčice širom sveta je, naravno, dečko. Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), jedan od frontmena grupe „NSync“, njena je ljubav još od momenta kada su se prvi put upoznali kao dvanaestogodišnjaci u televizijskom šou-programu „The Mickey Mouse club“, koji je poznat kao američka kolevka talenata. Mladi par je već dve godine zajedno, i iako ima govorkanja da su vereni i žive zajedno, to nije nimalo blisko istini. Istina je jedino da je Britni upravo kupila kuću u Los Anđelesu za tri miliona dolara.

O njoj se trenutno najviše priča drugim povodom – njena pojava sa dugačkom žutom zmijom na dodeli MTV nagrada sve je iznenadila, a mnoge i šokirala. Tema broj dva je njen film koji se pojavljuje na proleće pod nazivom „Not a girl“ i govori o prijateljstvu mladih devojaka.

Kako uskoro slavi rođendan a i u toku je njena turneja, proslaviće ga tako što će održati koncert u „United Airlines“ areni u Istočnom Raderfordu, država Nju Džersi. Prve čestitke će joj uputiti O-Town, direktno na sceni, uz slavljeničku pesmu i tortu. Super zvezda i rođendan slavi u najvećem stilu.

Slava nažalost ima i svoje tamnije strane. Zato se negde, u ovom momentu, šeta kradljivac u Britninoj seksi odeći. Naime, garderoba pop dive opljačkana je dva dana pre njenog koncerta u Las Vegasu, 18. novembra. Po jednom američkom nedeljniku veći deo Britnine odeće je ukraden, uključujući i odelo sašiveno u Elvisovom stilu, koje je ona nosila na reklamama koje su promovisale događaj i koje je trebalo da nosi na nastupu. Pevačica je morala u zadnjem trenutku da isprobava nove kostime. Predstavnik za štampu „MGM Grand“ hotela nije bio dostupan za komentar ovog nemilog događaja.

U septembru je kuću za odmor Britni Spirs i Džastina Timberlejka (Justin Timberlake) opljačkalo četvoro tinejdžera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.