Greške u petingu

U petingu uživaju mnogi parovi kako tinejdžerski tako i oni stariji. Oni kojima je bilo kakvo seksualno iskustvo, pa i peting, sasvim novo, mogu se bojati da neće znati šta treba da učine, da će u nečemu pogrešiti. Razloga za takav strah, kad se o petingu radi, nema.

Da ne bude zabune, ovo ne znači da prilikom petinga možete da radite sve što vam padne na pamet, dokle god ne dođe do stvarnog seksualnog odnosa (pošto to onda više ne bi bio peting). Naravno da je potrebno obratiti pažnju na reakcije svog dečka ili devojke kako biste videli da li im se, i koliko, dopada ono što im radite.

Ipak, izuzev pravila koje bi trebalo da je svakom očigledno, pravila „ne, nemoj da uradiš svaku šašavu stvar koja ti padne na pamet“, za peting nikakvi „zakoni“ ne postoje. Nema ispravnog ni pogrešnog načina ponašanja prilikom petinga – šta god da učinite, nećete pogrešiti.

Ako se međusobno poštujete, volite se i verujete jedno drugom, do neke „greške“ zaista teško da će doći, a veoma ćete se zabaviti istražujući telo svog dečka ili devojke – i ne samo zabaviti već ćete oboje uživati. Ono što je bitno jeste da ne radite ono što zapravo ne želite i da ne dopustite da vam rade ono što vam ne prija. Zgodan metod može da bude da jednostavno pomerite ruku svog dečka ili devojke tamo gde vam maženje više prija ili na onaj deo tela za koji ne znate da li bi vam maženje tu prijalo, ali želite da otkrijete.

Još jedna super stvar kod petinga je što vam pruža priliku, čak i ako vam je neprijatno da pričate o seksu, da bez previše teksta otkrijete šta vam se zaista dopada, šta vas stvarno uzbuđuje, kao i u čemu najviše uživaju vaš dečko ili devojka. Zato, bez straha od kršenja nekakvih pravila – samo hrabro i uživajte! Tome peting i služi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.