U trendu

Haljina je super

Pisali smo o prednostima pantalona; pisali smo i o prednostima suknje. Gde je tu haljina? Danas je haljina nešto što se definitivno najređe nosi; to joj daje nešto nalik na ekskluzivnost – to daje malčice glamura čak i teksas haljini. Samo po sebi, to je već prednost, jer garantuje da ćete u haljini biti primećene. Koje su još prednosti haljine?
Baš kao i suknja, i haljina dozvoljava eksperimentisanje sa najrazličitijim modelima čarapa. Za eksperimente su najzgodnije teksas haljine; prilično su neobavezne, a gotovo sve postojeće vrste čarapa dobro idu uz njih. Jedino bi valjalo izbegavati svilene čarape uz haljine od grubljeg teksasa. Opet kao i kod sukanja, i haljina ima u najrazličitijim oblicima – dugih, kratkih, uskih, širokih, mekih, od čvršćih materijala… Ma, znate već i same, sigurno ste gledale po radnjama.
Sve prednosti koje vašoj ženstvenosti donose suknje, haljine donose još i više. Haljine ne podsećaju sve oko vas samo na to da ste žensko; one ističu i celu vašu figuru. Možete pokazati noge ako ste u kratkoj haljini; možete ih prikriti dugačkom haljinom, tako da se samo nazire njihov oblik dok se krećete ili sedite. O uticaju koji dugačka haljina od tankog i mekanog materijala može da ima na mušku maštu bolje da ne detaljišemo ovde – recimo samo da ne postoje ni teoretske šanse da vas u takvoj haljini ne primete.
Pokazalo se da dečaci vole kad su devojke u suknji; kad ih vide u haljini, dešava im se da samo blenu – što ume da bude zabavno za posmatranje i definitivno hrani ego. Jeste da je moguće da vam se desi i neželjena pažnja – ali ako neko postane suviše neprijatan, vrlo je verovatno da će se naći i neko ko jedva čeka da vas odbrani i pokaže se kao heroj (u tom slučaju, red je da ga nagradite sa bar malo pažnje).
Mada je haljina krajnje nezgodna za preskakanje ograda, to može da vam ne bude neophodno – naći će se već neko da vas prenese. Takođe, u haljini ne možete zaigrati fudbal sa dečacima – ali ih zato možete gledati kako se lome da se pokažu pred vama. Nije ni to tako loše.
Sve u svemu, za haljinu se može reći: kao suknja, samo još bolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar