U trendu

Hoćete li mu se dopasti nage?

Jedan od čestih strahova devojke kada treba prvi put da bude naga pred svojim dečkom jeste taj hoće li mu se dopasti. Zna ona da mu se dopada – kad se dotera, obuče suknjicu, našminka se, ali hoće li mu se dopasti i naga? Odgovor je: hoće.
Ako se svom dečku dopadate, a dopadate mu se inače ne bi ni bio s vama, biće oduševljen kad se pred njim skinete. Nema veze da li će tog puta doći do seksa ili ćete se samo maziti dok ste nagi, biće apsolutno oduševljen time što vas vidi nagu, što ste mu to dopustile, što mu dopuštate da vas dodiruje…
Pored toga, nećete samo vi osećati nesigurnost. I momci se plaše da se neće dopasti svojim devojkama kad su nagi – možda je on buckast pa ga je blam, ili je, kao mnogo tinejdžera, brzo izrastao i sad sam sebi deluje štrkljasto, premršavo i nimalo muževno…
Devojka se, recimo, plaši da će on misliti da joj je guza prevelika – a on smatra da joj je guza fenomenalna, i ne može da dočeka da je dodirne, da je stegne. I plaši se hoće li joj se, njoj s tako božanstvenim telom, dopasti on tako mršav.
Šta da radite kad se uplašite hoćete li mu se dopasti nage? Naravno, govorimo o situaciji kad želite da se nage mazite s njim, ne kada vas on protiv vaše volje tera da se skinete, tada je najbolje skloniti se od njega i naći nekog ko će poštovati vaše želje. Dakle, kad želite maženje s njim, ali se pitate hoće li mu se dopasti vaše telo, usredsredite se na njega. Mazite vi njega. To će vam dati nešto drugo o čemu možete da razmišljate umesto o svom strahu i nesigurnosti, a jednom kad maženje počne, prepustite se uživanju.
Uz dečka koji je presrećan što je pored vas, vrlo brzo ćete u potpunosti zaboraviti na svoj strah.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.