U trendu

I Britni Spirs ima bubuljice!

Britni Spirs (Britney Spears) poseduje mnoge stvari koje su san za prosečnog tinejdžera; ona ima milionske tiraže albuma, dečka pop zvezdu i savršen stomak. Ali, to nije sve. Britni je „blagoslovena“ nečim sa čim se bori dobar broj mladih. I ona ima bubuljice. Nedavno je čitaocima lista US Weekly otkrila da ima ozbiljnih problema sa tenom.

Bubuljice su obično problem svakog od nas u nekom periodu života. Nema potrebe da ti loš ten zadaje glavobolje – poslušaj savet dermatologa i imaj lepu i čistu kožu. Kad može Britni Spirs, možeš i ti!

Umivaj se dva puta dnevno

Peri lice dva puta dnevno koristeći blago sredstvo za čišćenje. Nemoj da pereš lice više od dva puta u toku dana jer često umivanje i grubo trljanje lica neće dovesti do željenih rezultata. Naprotiv, učiniće stvar još gorom jer će iritirati kožu. To neće ubrzati proces čišćenja lica.

Sudržavaj se

Ma koliko da imaš veliku želju da istiskaš ono čudo od bubuljice na čelu, nemoj to da činiš. Pogoršaćeš situaciju i uvećaćeš šanse da ti posle nestanka bubuljice kao „uspomena“ ostane ožiljak.

Proveri orman

Bubuljice koje nastaju blizu kose mogu da budu uzrokovane i nekim odevnim predmetom npr. kačketom. Nema potrebe da menjaš svoj stil ako ga već voliš, ali obrati pažnju da bilo šta što stavljaš na glavu ne bude tesno. Redovno čisti sve odevne predmete da se ne bi nakupljale bakterije.

Počisti sobu

Ne zaboravi da redovno pereš jastučnice (najmanje jednom nedeljno) da bi izbegao/la bakterija i nastanak bubuljica u toku noći.

Poseti dermatologa

Ako ne vidiš pozitivne rezultate, poseti dermatologa koji će ti verovatno prepisati odgovarajuću terapiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.