U trendu

I momci vole maženje i poljupce

Postoje mnoga pogrešna verovanja u vezi kako s momcima tako i s devojkama. Verovanja koja vas, ako ih nekritički prihvatite, mogu navesti da mislite da osobe suprotnog pola samo pokušavaju da vas ovako ili onako iskoriste, da vas zapravo ne vole. Jedno takvo verovanje jeste i da momci zapravo ne vole maženje i poljupce, da im nežnosti služe samo tome da odvuku devojku u krevet.
Sasvim sigurno bi se našle devojke koje bi na ovo povikale: „Ali, to je tačno, moj bivši dečko je stvarno hteo da se mazi s mnom jedino da bi me naveo da spavam s njim!“. Takvih slučajeva zaista ima – to su oni momci kojima se zapravo i ne dopadate nešto posebno, s vama su da ne bi ispali gubitnici koje nijedna devojka neće, kao i da ne bi ispali gubitnici koji su bez seksualnog života. Ipak, bilo bi zaista nepravedno reći da su svi dečaci takvi. Ni većina nije takva.
Momci i te kako vole maženje. Maženje je zabavno, u tome se uživa, i neće maziti samo svoju devojku, maziće i svoje kućno mezimče (mačke i psi su za to naročito pogodni). Dečaci, takođe, vole i ljubljenje. I ljubljenje je zabavno i nešto u čemu se uživa. Ljubljenje je, pored toga, znatno intimnija stvar od maženja – mačku ili psa sasvim sigurno ne bi poljubili, a s devojkom bi se ljubili satima svakog dana, kad god nađu vreme za to. Ima i dečaka koji više vole maženje nego ljubljenje, ali, u principu, većina uživa i u jednom i u drugom, osim ako se neko, kad su bili mali, nije svojski potrudio da ih ubedi da nijedan pravi muškarac ne sme da voli da se mazi inače nije muško.
Maženje i ljubljenje mogu da budu uvod u seks, ali ne moraju. Kaže se da će devojke češće hteti samo da se maze nego da „idu do kraja“, ali ovo vrlo često važi i za dečake, naročito ako su veoma mladi i još uvek nisu imali odnose. Ili su odnose imali, ali s devojkom s kojom su u tom trenutku još uvek ne žele da idu toliko daleko. Ili u tom trenutku nisu raspoloženi za seks, već samo za razmenu nežnosti.
Sad, kako napraviti razliku između dečka koji stvarno uživa u maženju i onog koji maženje koristi kao sredstvo da bi stigao do nečeg drugog – rutinsko sredstvo u kome zapravo ne uživa? Ima momaka koji su vrlo vešti u foliranju, ali u većini slučajeva nije teško primetiti razliku. Dečko koji zaista uživa u ljubljenju i maženju biće potpuno izgubljen u njemu; onaj koji se folira neće biti toliko koncentrisan, oči će da mu lutaju ka televiziji (menjanje kanala na televiziji dok se ljubi s vama nećemo ni da pominjemo), ruka će mu odlutati ka tanjiru s kolačima (ne brkati sa situacijom kad dohvati parčence čokolade pa ga s vama podeli tokom ljubljenja)… A neki će i vrlo očigledno žuriti da što pre „pređu na stvar“ (ovo, naravno, nije loš znak ukoliko ste oboje raspoloženi da smesta pređete na seks).
Bez brige: u najvećem broju slučajeva, ako se dečko ljubi i mazi s vama, to čini zato što mu se stvarno sviđate i zato što uživa da to radi s vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.