I slavni kupuju „običnu“ odeću

Sigurno ste bar nekad poželeli da ste poput vaše omiljene zvezde – bogati, slavni, da imate puno obožavalaca. Jedna od prednosti bogatstva je to što možete uvek da nabavite „krpice“ koje vam se dopadaju – mogli biste, ako to poželite, da nosite isključivo odeću najpoznatijih marki, isključivo najskuplju odeću. Ako biste već bili bogati i slavni, zašto da nosite bilo šta osim najekskluzivnijeg?

Mnogo je onih koji veruju da zvezde nose isključivo odeću (obuću, tašne, kaiševe i ostale detalje) najpoznatijih proizvođača, delom onu koju sami kupe, a delom onu koju im sami ti proizvođači pošalju na poklon, jer je i za njih odlična reklama ako neki paparaco snimi zvezdu koja nosi njihov proizvod. Ipak, da li se zvezde zaista tako ponašaju? Ne. Ni približno.

Tačno je da neke zvezde dobijaju na poklon modele najpoznatijih svetskih kreatora – ali tih zvezda ima možda ukupno desetak u celom svetu. Nešto veći broj zvezda redovno će dobiti na poklon nove modele tašni, kaiševa i sličnih detalja najpoznatijih firmi. Međutim, što se tiče toga da zvezde kupuju isključivo garderobu najpoznatijih marki, to nije tačno. Kupuju i nju, ali većina zvezda uopšte ne pati za tim da moraju da nose samo i jedino firmiranu garderobu.

Tako, zvezde možete videti i u odeći manje poznatih proizvođača. Paparaci ih nekada ulove i u starim, ofucanim i udobnim trenerkama. A čak i najpoznatije zvezde, kao što je Viktorija Bekam (jedna od onih desetak koje će redovno dobiti na poklon najnovije modele najpoznatijih svetskih dizajnera), ne ustežu se od toga da kupuju garderobu u seknd-hend šopu. Te zvezde znaju šta je kvalitet i neće kupiti odeću lošeg kvaliteta samo zato što je jeftina – ali se nimalo neće ustezati da kupe jeftinu odeću koja je dovoljno kvalitetna. Kupiće „tri tone“ odeće – većina zvezda jako voli šoping – a od te odeće neka će pripadati najpoznatijim markama, neka manje poznatim, a biće i dosta no-name garderobe iz seknd-hend šopa.

Dakle, ako neko misli da se ponaša kao zvezda, jer kupuje isključivo firmiranu garderobu i odbija da nosi bilo šta drugo, ne, ne ponaša se. Ponaša se onako kako ni najrazmaženija zvezda ne čini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.