„In“ i „aut“ za Novu godinu

Nova godina samo što nije. Vreme ludih žurki (to jest, ludog dočeka), udešavanja, poklona, planova, donošenja svečanih odluka… Ludilo – i to svake godine. S naše strane, radi još malo uvođenja u prazničnu atmosferu, evo kratkog spiska šta je "in", a šta "aut" za Novu godinu.
Da biste bili "in" za Novu godinu, uopšte nije bitno šta ćete obući – bitno je da ste dobro raspoloženi i da se udobno osećate u onome što ste obukli. Budite opušteni, vedri, nasmejani, može i zaljubljeni, i svi će misliti da ste "in" (ako ima nekog "durka" kome nije "in" što ste vi lepo raspoloženi, pa, to nije vaš problem, zar ne?).
Ono što je takođe "in" jeste dočekati Novu godinu s osobama koje volite. Ne mora da bude nikakva velika žurka, može i malo okupljanje vama najdražih prijatelja, ili, ako vam se tako dopada, doček s porodicom. Kad je već Nova godina, možete i nešto da promenite u svom životu; na početku svake godine "in" je nešto menjati – to može da bude vaša frizura, boja kose, navike u učenju (poboljšajte ih, nemojte zapostaviti obaveze!), imidž, možete početi da čitate zanimljive knjige, "izaći iz ljušture" i početi više da se družite s interesantnim ljudima…
Ono što je apsolutno "aut" za doček Nove godine jeste alkohol. Dočekajte Novu bistre glave, svesni super ljudi kojima ste okruženi – ne presamićeni u kupatilu, izbacujući ono što vaš želudac ne može da svari! "Aut" je i preneti loše ocene u sledeću godinu ako to ikako možete da izbegnete.
Mada je dobar provod "in", visoke štikle su definitivno "aut" – posle toga će vas noge boleti deset dana. Umesto toga, obujte stvarno udobnu obuću u kojoj možete bez problema da igrate cele večeri. Kad smo kod igranja: "aut" je dosađivati se na dočeku – ako vam je dosadno, drugaricu pod ruku, pa igrajte.
Još jedna stvar koja je potpuno "aut" na dočeku Nove godine: previše šminke. Razmislite – biće luda žurka, skakaćete, igrati, podići će se temperatura, znojićete se – i vaša jaka šminka daće vam izgled čudovišta iz horor filma. Umesto toga, nanesite blagu šminku nežnih tonova, malo sjaja za usne i malo senke – tako ćete lepše izgledati nego s previše šminke, a čak i ako šminka počne da se "topi" na vama, neće se primetiti, što je još jedna prednost nežnih tonova!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.