Isuviše obla

Devojke i dečaci često su nezadovoljni svojim izgledom. Devojke će, češće nego dečaci, smatrati da su suviše debele, da im je guza prevelika, želeće da izgledaju kao filmske i muzičke zvezde. Moglo bi vam biti zanimljivo da znate da je savršeno moguće da već izgledate kao zvezde – jer ni one nisu onako „savršene“ kao što ih neki časopisi prikazuju (da i ne spominjemo da se njihove fotografije često doteruju uz pomoć kompjutera, tako da uopšte ne vidite kako te zvezde zaista izgledaju). Recimo, Liv Tajler (lepa vilinska princeza iz „Gospodara prstenova“) uspe nekako da uđe u tesnu odeću koju su pripremili za nju, za neku reklamu ili za časopis – ali joj ta odeća ostane otkopčana na leđima.

Još zabavnija stvar se relativno nedavno desila Dženifer Lopez na snimanju reklame za „Pepsi“. Snimanje reklame moralo je da bude prekinuto jer zadnjica ove zvezde jednostavno nije mogla da uđe u kožni kostim koji je bio predviđen za nju. Rezultat? Svi su se rastrčali kako bi našli još malo tkanine, da bi kostim bio proširen.

Tom prilikom neko je prokomentarisao da je zadnjica Dženifer Lopez bila isuviše obla za taj kostim, pa su morali da se postaraju za to. Da podsetimo: Dženifer Lopez se smatra jednom od najlepših i najseksi žena sveta (po nekim anketama, najpoželjnijom ženom sveta).

Zato, sledeći put kad se iznervirate zbog svog izgleda i zato što ne izgledate kao manekenka ili kao neka zvezda, setite se da najveći broj devojaka ne izgledaju kao manekenke (plus da većina dečaka ionako ne bi volela da izađe sa devojkom visokom kao manekenka), te da je savršeno moguće da izgledate veoma slično nekoj od zvezda koje vam se toliko dopadaju. Jedino što te zvezde imaju više novca od vas i čitave timove ljudi čiji je posao da se na snimanju neke stvari ne primete – ali vi ne izgledate ništa lošije od njih.

Zapravo, verovatno izgledate bolje od mnogih zvezda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.