Iznenada, porukica

Iznenađenja mogu da budu i prijatna i neprijatna. Jedno od veoma prijatnih jeste kada vam neko s kime se "sto godina" niste čuli ni videli pošalje neku lepu porukicu – to vas baš obraduje. Takvu radost možete i vi nekome da priuštite.
Osim ako vas ne smatraju užasnim davežom i/ili krajnje neprijatnom osobom, ljudima prija kad ih se setite – a veoma jednostavan način da im pokažete da ste ih se setili jeste da im pošaljete SMS poruku. I lepo je kad vi primite neku takvu poruku.
Možda se radi o poruci od bivšeg dečka ili devojke, s kojima se niste rastali uz grozan sukob i koji su vam još uvek dragi. Takva poruka odmah će vam probuditi lepe uspomene na sve one divne zajedničke trenutke. Ne kažemo da ćete smesta poželeti da bivšem dečku ili devojci potrčite u zagrljaj, još manje da ćete to i učiniti, ali svakako prija kad vas se tako sete.
Ne mora da bude u pitanju bivša ljubav. Nekad se radi i o dragom prijatelju ili prijateljici s kojima se dugo niste čuli ni videli, oni su se odselili, vi ste se odselili, kontakt se prekinuo. I kad od njih primite poruku, slično kao i kad je primite od nekadašnje ljubavi, u vama se probude lepe uspomene, i baš vas obraduje ta poruka. Možda poželite da se i vidite s njima, možda i ne, ali porukica vam je svakako prijala.
Ako ste nekad primili takvu porukicu, znate koliko ume da obraduje (naravno, ako ste primili poruku od nekog koga dugo niste videli a smatrate ga davežom ili neprijatnom osobom, bilo bi vam znatno draže da vas se nisu setili). Ukoliko niste, nadamo se da će vam se nešto toliko lepo desiti u nekom trenutku ili i češće – a možete i vi na takav način da obradujete nekog vama dragog s kime se dugo niste sreli. Potreban vam je samo broj te osobe i nekoliko trenutaka za slanje poruke, a pružate veliku radost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.