U trendu

Kad sebe precenite u seksu

Malo ko voli da ispadne neiskusan i kao neko ko nema pojma, pa se tako i u vezi može desiti da se postavite hrabro i samouvereno – a kada dođe vreme za akciju, shvatite da ne znate kako da izvedete obećanu akciju i uplašite se da se ne izblamirate. Tada je blaga improvizacija dobro rešenje.

Primer ovakvog slučaja mogao bi da bude sledeći: želite da se pred dečkom pokažete kao devojka koja svašta ume, pa mu se u priči predstavite kao neka vrsta kraljice seksa (naravno, ne u smislu da ste „laka devojka“, već da ste neko ko zna i ume i voljan je da s posebnom, specijalnom, pravom osobom podeli svoje znanje i umeće). Naravno, takva priča se dopadne vašem dečku, ako ga već i ne oduševi. I vi mu obećate nezaboravno dobar oralni seks – koji ste prvi put uopšte voljne da probate, jer vam se dečko stvarno čini kao neko poseban.

Onda dođe vreme za akciju i vama se po glavi roji hiljadu pitanja. Kako to tačno izvesti? Da li postoji opasnost da se ugušite? Šta s nagonom na povraćanje? A šta kad on dođe do kraja i počne da… Pa, kako da mu kažete da ne želite da on na taj način dođe do kraja? Gomila pitanja, akcija je već počela i vi ne znate šta ćete. Samo znate da nešto što je trebalo da vam oboma bude zabavno i oboma da vam se dopadne vas sada plaši.

U ovakvoj situaciji setite se da niste u obavezi da radite nešto što ne želite. Čak i ako ste rekle da ćete to učiniti – smete da se predomislite. Naravno, ni vama ni vašem dečku neće biti baš prijatno ako odjednom prestanete i pobegnete, ali postoji i drugo rešenje – nastavite, samo ne to isto. U primeru koji smo naveli moglo bi da bude dobro rešenje da s oralnog pređete na klasičan seks – u tome ćete oboje uživati i teško da će vaš dečko imati nešto protiv takvog razvoja događaja.

Dakle, bez straha – ako osetite da ste se precenili, nemojte da se ukočite, već samo predložite da radite nešto drugo, nešto u čemu ćete se osećati sigurnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.