Kad svi misle da već imate dečka

Poznato vam je da stidljive devojke imaju problema da nađu dečka – kako da nađu dečka kad se stide i da pogledaju svoju simpatiju, malčice joj se osmehnu, daju joj bilo kakav signal da su zainteresovane? Međutim, to nije vaš problem; vi ste u komunikaciji s dečacima opuštene i veselo ćaskate s njima. Niste kao one devojke koje dečaci shvataju kao još jednog ortaka, kao nekog s kim mogu da igraju basket ili fudbal, ali o kome ne razmišljaju kao o ženskom. Dok komunicirate s dečacima, vi i flertujete s njima i svojom odećom im, bar povremeno, i te kako stavite do znanja da ste žensko, i to privlačno žensko, što vam način na koji vas gledaju više nego potvrđuje. Ipak, uz sve to, nikako vam ne polazi za rukom da nađete dečka. Ne shvatate u čemu je problem – nije da ste previše izbirljive, ne očekujete od dečka da bude neko savršeno stvorenje, samo normalan, simpatičan dečko.

Ako se prepoznajete u navedenom opisu, vaš problem mogao bi da bude upravo suprotan od onoga koji imaju stidljive devojke – imate jako mnogo samopouzdanja i zračite samouverenošću. Pošto niste uobražene, tolika količina samouverenosti vam može jako dobro doći u različitim oblastima života, ali kad se radi o flertovanju, može da vam napravi problem. Zašto?

Zato što delujete kao super devojka. Dobro izgledate, samouverene ste, umete da se šalite s dečacima, oni smatraju da ste super društvo – i da tako fenomenalna devojka kao vi garant već ima dečka, i to dečka koji je mnogo bolji nego što će oni ikad biti. Dečaci, baš kao i devojke, umeju da pate od nedostatka samopouzdanja – i da, kad vide devojku koja im po svemu deluje super, pomisle kako nikakve šanse nemaju kod nje, da verovatno ionako već ima dečka i da odustanu pre nego što su bilo šta pokušali.

Šta učiniti? Sakriti svoje samopouzdanje? Nije neophodno. Biće sasvim dovoljno da povremeno spomenete da nemate dečka i da biste volele da ga imate (ne obavezno tim rečima). Videćete, smesta će biti zainteresovanih dečaka oko vas!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.