Kakav im je stil oblačenja?

Kada posmatraju dečka koji im se sviđa, devojke često vole da nagađaju kakav je on. Svaki njegov osmeh ili mrštenje za njih krije hiljadu tajnih znakova, hiljadu osobina; slično se odnosi i na svaku rečenicu koju izgovori: šta li je time mislio, da li je – ili nije… Ukoliko se i vi ovako ponašate (makar nekad, zabave radi), evo šta o dečaku može da se zaključi na osnovu njegovog stila oblačenja. Da ne bude zabune, ovo je prilično uopštena priča i može se desiti da potpuno „promaši“ kad se radi o dečaku koji se vama dopada – a opet, može se desiti i da bude tačna.

Promenljiv stil: on zapravo i nema stalan stil oblačenja – odeva se u zavisnosti od raspoloženja. Ovakvi momci su najčešće osećajni i umeju da procene šta je dobro, a šta loše. Prema devojkama su obično pažljivi, a uz to i verni i iskreni. Super!

Veoma dosledan stil: njegov stil se ne menja i on ne obraća mnogo pažnje na modu. Našao je stil koji mu odgovara i koji mu se dopada, pa zašto bi ga menjao? Ovakvi momci imaju svoj stav i ne žele da ga menjaju; načinom oblačenja kao da govore „ja sam takav, ako ti se to ne dopada, idi“. Vole da uvek budu u pravu, pa se može desiti da se često svađaju.

Neobične mešavine: kada ovlašno pogledate ovakve momke, deluje vam kao da ni sami nisu sigurni šta su obukli – kao da su obukli prvo što im je palo pod ruku, a da nisu ni gledali šta je to. Ipak, ako to što imaju na sebi na pažljiviji pogled deluje kao kombinacija različitih stilova, možete biti sigurne da odlično znaju šta su obukli, da znaju da je odabrana odevna kombinacija veoma upadljiva i da baš to i žele. Ovakvi dečaci žele da provociraju i otvoreno pokazuju da se razlikuju od drugih. Žele da istaknu da su posebni i da budu prihvaćeni takvi kakvi su. S njima vam može biti veoma zabavno, a ako ne insistirate na tome da se promene, mogu vam čak i dopustiti da učestvujete u kreiranju njihovog imidža za sledeći dan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.